About me
Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.
sunnuntai 12. joulukuuta 2010
Suolaista pikatarjottavaa...
Tunnisteet:
leivonnaiset,
leivonta,
nopeat,
pikkusyötävät,
suolaiset
Nyt kun kaikkien pakasteet pursuilevat sinne torttuja varten hamstrattuja voitaikinalevyjä, on tämä resepti yksinkertainen ja helppo toteuttaa vaikka iltateelle tai yllätysvieraille. Erityisesti toivon sinun muistavan reseptin joulun JÄLKEEN, kun pakastimesi edelleen pullistelee sinne joulutorttuja varten hamstrattuja voitaikinalevyjä....
Suolaiset voitaikinasarvet
Tarvitset:
1 Paketti voitaikinalevyjä tai tarvitsemasi määrä levyjä paketista. Yhdestä levystä aina kaksi sarvea.
täyte-esimerkki:
ruohosipuli tuorejuustoa,
juustoraastetta,
savukinkkurouhetta
voiteluun:
munaa
Levitä levyt sulamaan. Leikkaa kukin levy vinoittain halki- mikähän tämä termi nyt olisi?- pitkäkärkiseksi kolmioksi?
Sipaise kullekin palalle tuorejuustoa ja ripottele muut täytteet. Kääri rullalla aloittaen leveästä päästä.
Voitele kananmunalla ja paista 225 uunissa n. 20 minuuttia.
Kuulostaa Simo Simppeliltä, mutta kokoustamaan tulleet koiraihmiset repivät nämä suorastaan käsistä!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämän laitoin heti muistiin että saamme herkutella joku päivä on niin ihanan muhkeitakin.
VastaaPoistaTämä kuulostaa loistavalta ohjeelta, uskon ymmärtäväni miksi ne revittiin käsistä :)
VastaaPoistaVarmasti hyviä. Itse tein joskus sellaisia kinkkurullia, sama idea, eri malli vain. Mutta pitääpä pitää tämä mielessä, sitten kun pakastinta inventoidaan ;D
VastaaPoistaLinkitin tän ohjeen kun nyt tuli kokeiltua oli kyllä herkullisia.Kiitos vinkistä.
VastaaPoista