Jouluvalmistelut täydellisesti kesken ja käynnissä näin ekana lomapäivänä. Lähinnä yritän tänään tuoda joulumielen tupaan siivojen myötä.
Pakko laittaa teille kuitenkin teaseri tämän päiväisestä ruoka-aukeamasta (Reseptit löytyvät Turun Sanomat, Kaleva ja Lapin Kansa, Ilkka-Pohjalainen, Hämeen Sanomat ja Forssan Lehti, Keskipohjanmaa, Kainuun Sanomat ja Länsi-Suomi). Mietin, mitä reseptiä tässä nyt vielä jakaa kun aatto on ylihuomenna ja päädyin sitten keskittymään joulun ihaniin joutilaisiin aamuihin, joita on toivottavasti teillekin tulossa.
Silloin herkutellaan myöhään ja hitaasti. Pöytään ei tarvitse tehdä montaa sorttia, niin kokkikin pääsee nauttimaan, yksi vähän erilainen aamiaisruoka on just passeli!
Kuten yläkuvan ihanat pannukakut, joiden salaisuus on raastettu jouluomena.
Vielä paahdoin itse makoisat granolat ja kerrostin niissä jugurtin ja lempihedelmien kanssa upean aamiaisherkun.
Leppoisia, ihania jouluaamuja teille kaikille!