IHANAA HUOMENTA! Aina silloin tällöin on pikkariikkisen suloisempaa herätä torstai-aamuisin. Mahanpohjassa on ihan vähän perhosia, sillä lailla mukavaa siipien havistelua. Kuinka mä tekisin tänään? Hauduttaisin ison kupin Earl Greytä, tekaisisin leivät, hakisin lehden postilaatikosta ja lukisin kiduttavan rauhallisesti, kääntäen sivu sivulta aina edellisen luettuani kunnes oikea aukeama avautuu. Hillittisin itteni.
Vai loikinko yöpaidassa avoonjaloon pitkin siitepölyistä asfalttia laatikolle ja avaan lehden summittain jo jostain keskivaiheilta matkalla takaisin. Mahdollisimman läheltä heti sitä teema-sivuosiota. Viimeistään kodinhoitohuoneen kohdalla on pakko pysähtyä seisaaltaan lukemaan. On ne siinä. Kuvat ja teksti: Nanna Rintala. #emmäkestä
Tänään torstaina Lännen Media tarjoaa ruokasivustollaan meikäläisen parhaat uudet perunat-reseptit. Kyllä tätä herkkua on taas odoteltukin (viittaan nyt perunoihin). En väitä ollenkaan, en ollenkaan, etteikö uusi peruna olis aivan parasta voi ja suola päälle pyyhkäistynä, mutta kyllä siitä saa paljon muutakin. Paljon muutakin hyvää, korjaan.
Aamulehti
Satakunnan Kansa
Lapin Kansa
Kainuun Sanomat
Pohjolan Sanomat
Ilkka
Pohjalainen
Turun Sanomat
Kaleva
Keskipohjanmaa
Hämeen Sanomat
Forssan Lehti
kiitti vaan...nälkä kurnahti heti aamusta vattassa kun lehden aukaisi... t:Mervi K.. ps. meinasin eilen Torikeskuksen ovissa tulla juttuihin kun menit maitotytön kanssa ohitse, mutta oli niin kiire..meillä kaikilla varmaan
VastaaPoistaJaahas, et varmaan tohtinut jos olimme tulossa poispäin torikeskuksesta, sen verran vikevää oli askelluksemme. Meille tuli nimittäin pieni erimielisyys Lindexillä, jonka aikana Maityttö 5v. huusi ettei halua mitään "ja tähän väliin se Suomen yleisin kirosana" farkkutakkia. Tuumasin, että myt mentiin kotia. Sitten mentiin.
PoistaMutta tuu vaan rohkeasti ens kerralla moikkaamaan! Kiva tavata lukijoita!
Aamulla Satakunnan kanssa lukiessani nämä ihanat perunareseptit bongasin. Pitääkin kokeilla, kun yleensä ihan vaan keitto suolavedessä ja sitten kunnon nokare oivariiniä ja ääntä kohden ;) Toki lautasella kaverina jotain grillattua.
VastaaPoistaKiitos. Tuntuu niin jänskältä, Satakunnan Kansaakaan en oo varmaan koskaan lukenu!
PoistaOi, ihastelinkin näitä ohjeita jo aamulla! Kiitos, nam :)
VastaaPoistaTäältä löytyy syyllinen!
PoistaTähän vuodenaikaan ei paljon parempaa olekaan kuin uudet perunat. (parsakin tulee kakkosena). Eilispäivän keitetyt perunat laitan ruisleivän päälle viipaleina, alle reilusti voita ja päällee sipulirenkaita, pippuria ja suolaa.
VastaaPoistaEi huono idea ollenkaan!
PoistaUudet perunat on hyviä mummolan maitoperunat -reseptillä. Voitahan siihenkin laitetaan iso vonkales. Terkuin Mimma-täti
VastaaPoistaNiin on! Niitähän nyt teherään ensimmäisenä! Joka ei oo kokeellu, niin resepti löytyy myös tästä blogista.
PoistaOlisi ollut kiva saada ko. reseptejä tässä postauksessa tai edes linkkejä. Pottu on parasta.
VastaaPoistaValitettavasti joudut nyt kyllä mennä kirjastoon ellei sulla oo nettilukuoikeuksia johonkin näistä 13 sanomalehdestä. Mulla ei oo lupaa laittaa reseptejä tänne kun oon myyny ne lehteen.
VastaaPoistaMutta peruna on!