Erityisen hyvä olo tänään. Koska oon erityisen ylpeä tämänpäiväisestä ruoka-aukeamasta sanomalehdissä (Lännen Media), jossa mun reseptejä ihaniin terveellisiin herkkuihin, jälkkäreiksi ja välipalaksi. Herkutteluun, koska sä oot sen ansainnut!
Nämä reseptit sopii tähän vielä hankihohtoiseen (ainakin meidän korkeudella) kevätauringon paisteeseen. Ei valkoista sokeria, ei vehnää tai viljoja, huomio rasvanlähteeseen, ei turhia kypsennyksiä...kaikkea mikä oikeasti kuulostaa maistuvan mun suussa vähän puiselta, mutta joka oikeasti viettelee siinä kuin vaikka täyskermainen leivos.
Näissä herkuissa on erona se, että ei tartte potea huonoa omatuntoa herkuttelusta!
Hyvän mielen suklaamousse valmistetaan avokadosta. Sitä voi (ja täytyy) makeuttaa, vaahterasiirappi tai hunaja sopii tähän hyvin. Se maistuu muuten ihanasti myös paahtoleivän päällä- siihen vielä marjoja tai banaaninsiivuja, niin on HYVÄ MIELI!
En oo oikein koskaan innostunut raakaleivonnaisista. Mutta hyvä kun nyt innostuin. Pohjassa on pekaanipähkinöitä ja täytteessä mustikkaa ja passionhedelmää. Ymmärrettähän, näistä söpiksistä tulee HYVÄ MIELI.
Ja mitä hävikin estoa kun pilkot aina ylikypsät banaanit pakkaseen odottamaan nice cream- himohetkeä!
Hyvän mielen ruokaan liittyy paljon muutakin kuin terveysfaktat: hyvä seura ja hyvä ruokailuympäristö ja- tyyli vaikka.
Erityisen hyväähän on kaikki sorminsyötävä.
Siksi omppunachot. Vegaanilla karamellikastikkeella.
Ihailin Ilkan sivuja. Hienot kuvat ja houkuttavat reseptit. Natan luona vois jotain kokeilla viilonloppuna
VastaaPoistaKiitos❤️
PoistaHienot kuvat ja kaikki näyttää niin hyvältä:) Blogin alkuaikoina 10 v sitten olin aika raakapainotteinen ja silloint tuli useinkin tehtyä tuontapaisia, mutta edelleenkin maistuvat:) Ja nicecream on niin hyvää ja helppotekoista, etenkin kesän kuumuudessa:) Ihanaa viikonloppua Nanna:)
VastaaPoistaKiitos, mulla oli tosi kiireinen viikonloppu, mutta mukava, tein pitkää päivää hevoskisoissa Ypäjällä... Mä taas en oikestaan ollenkaan tehnyt mitään raakajuttuja, mutta kai ne näin tulee kohdalle kun aika on oikea. Sun blogis onkin oikea aarreaitta tältä kantilta!
Poista