Ja viikunaa, sitä ei sovi unohtaa. Tämän voisi liittää niihin klassikoihin, joissa muutamaa raaka-ainetta yhdistelemällä saadaan aikaan jumalaisen yksinkertainen mutta ihanan makuinen annos.
Vähän tuo fetan paneroiminen tietysti vaatii viitseliäisyyttä, mutta on vaivan arvoista. Juuston voi kyllä kernaasti tarjota myös sellaisenaan hunajan kanssa.
Tämäkin resepti on tässä kuussa ilmestynyt täällä Apetina-sivustolla. Siellä alkaa olla jo aika hieno kokoelma.
Ja anteeksi. Sulla alkoi varmaan tehdä mieli seesamipaneroitua fetaa. Nyt just joulun alla kun olis muutakin hommaa kun PANEROIDA FETAA!
Lieviä joulustressin oireita. Entä teillä?
Kaupallinen yhteistyö Apetina.com
Oikeassa olit, alkoi tehdä mieli ja kun tiskipöydällä tönöttää pussi seesaminsiemeniä, jotka olisi ollut hyvä syödä jo lokakuussa. Ei muuta kuin fetakauppaan!
VastaaPoistaOnko tuolla Apetina-sivulla joku muu resepti heti tuon salaatin alla ilman otsikkoa, vai enkö mä nyt tajua...?
VastaaPoista-Henna
Ei, siellä on tosiaan menneet reseptit sekaisin, tekoohje on polentaa...Olen ilmoittanut, jospa he huomenna korjaavat. Kiitos!
Poista