Se muutti meille kotiin joulukuun alussa, eikä ole sen koommin ehtinyt hellalta kaappiin lepäämään. Pannu on joutunut elämänsä testiin; sillä on ruskistettu, paahdettu, lämmitetty ja paistettu, freesattu ja sulatettu. Pannulla on känyt niin hirven, lampaan possun, naudan ja kananlihakin, on ollut häntää ja potkakiekkoa, silakkaa ja tonnikalaa, sipulin karamellisointia ja sokerin sulatusta piparitalon kokoamista varten. Siementen ja pähkinöiden paahtoa. Ai niin ja kananmuna paistoa, lähes päivittäin, munakastakin. On tehty risottoa ja lättyjä kiinalaisista kotimaisiin. Parsakaalta, paksoita ja ruusukaalia.
Swiss Diamond on paikkansa lunastanut meidän keittiössä. Olin kuullut ja lukenut pannusta kehuja (mm.Kari Aihinen ja Pekka Terävä) ja olin innoissani päästessäni testaamaan 26" pannua. Täytyy sanoa, että se ihan aluksi meinasi muutaman kerran tehdä tepposet. Pannun lämmönsiirtokyky on niin huikea, että tuntui kuin keraaminen lieteni olisi yhtäkkiä muuttunut induktioksi ja te iduktiota käyttävät/käyttäneet/kokeilleet varmaan muistatte ensikokemukset sen ärhäkkyydestä. Nyt olen oppinut käsittelemään kaunokaista, ja pystyn vain ihailemaan sen nopeaa, päättäväistä toimintaa ja tasaista paistoa.
Vuohenjuuston paahtoa leivinpaperin läpi. Ei se kyllä muutenkaan tartu kiinni. |
Silti on sanottava, että kun käteensä saa kovanluokan ammattilaisen, sen kyllä huomaa.
JA NYT SE ARVONTA:
Sain blogini lukijoiden kesken arvottavaksi samanlaisen pannun kuin mitä itsekin olen päässyt testaamaan. Arvontaan osallistut jättämällä kommentin ,
Ihan ensimmäisiä omia kokkauksiani olivat tonnikalapihvit, joita tein syntymäpäiväni kunniaksi itsenäisyyspäivän tienoilla. Veljeni kävi siinä sanomassa jo. että pitäiskö kääntää ja pihvit olivat hädintuskin ehtineet pannulle, Ja niinhän siinä kävi, että ehtivät lähes kypsiksi... Syötiin kuitenkin hyvällä ruokahalulla runsaan lime-chili-korianterivoin hyväillessä pihviä.
Minä olen melko tarkka pannuistani. Tai niin tarkka kuin huithapeli nyt pystyy olemaan. Kaksi ehdotonta sääntöä, huolimatta mitä pannun valmistaja lupaa, on se, että en pese niitä tiskikoneessa enkä käytä teräviä metallilastoja tai veitsiä, vaan aina puisia tai silikonisia/muovisia. Yksi tärkeimmistä pannun elonpidentäjistä taitaa olla sen altistamattomuus lämpöshokeille. Ei siis lämmmintä pannua huuhteluun kylmän veden alla, tai pannun kuumentamista yksinään liedellä tulikuumaksi. Swiss Diamond muuten tekee työnsä vaikka lieden volyymit eivät olekaan kaakossa!
Hei, onnea arvontaan (ohjeet ylempänä)! Olen melkein kateellinen, että kohta sinulla voi olla käytössäsi upouusi jalokivi; Sveitsiläinen timantti!
Voittajan arvonta
Yhteistyössä Swiss Diamond/Mastermark
Munakkaan paistaisin. Se on hyvä testi kunnon pannulle ja meille aika säännöllistä arkiruokaa.
VastaaPoistaMulla on Barcelonasta tuotuja paprikoita, joten paistaisin pintxoannoksen pimientas de padron.
VastaaPoistaMuikkuja, ison kasan rapeita, meheviä muikkuja!
VastaaPoista-Eeva
Tähän haluan osallistua! Paistaisin kerrankin miehelle pihvin kaikkien keittotaiteen sääntöjen mukaan.
VastaaPoistaOlen vankka ihailijasi, mutta en vaan koskaan kommentoi:)
Pihvit. Kunnon pihvit. Meidän paras pannu nimittäin meni pilalle uudenvuodenpäivänä kun yritettiin paistaa siinä upeita hääpäivän pihvejä. No ne paloi tietenkin pohjaan, ja ihan kunnolla paloivatkin. Pannu sanoi itsensä irti sen keikan jälkeen. Tarttis siis uuden. :)
VastaaPoistaMä paistaisin (kuvastasi inspiroituneena) vuohenjuustokiekot salaatin päälle.
VastaaPoistaVoi mikä upea pannu! Meillä paistettaisiin täydelliset kananmunat ja kylkeen pekonia :-)
VastaaPoistaKyllä, kananmunat ja pekoni paistuisivat meilläkin :)
VastaaPoistaT. Riitta
PS. En jätä tähän yhteystietoja. Tavoitat mut jään laidalta ;)
Lättyjä lähtis..meillä oon kaks pannua joista kummallakaan ei tuu mun mielestä täydellisiä lättyjä..vikahan ei voi olla kokissa 😉 oot mun lempibloggaaja 😉 janette,tre
VastaaPoistaPihvit perheelle pyöräyttäisin, täydellisen pippuriset Samalla antaisin tälle merkille uuden mahdollisuuden (nykyään induktiolla kokkaan). Onhan sun kokkaukset minua kovasti innostaneet..nälkä, mikä ihana tekosyy..
VastaaPoistaMinä testaisin kalaruokia mm. lohen paistoa. Oma tämän hetkinen paistinpannu vetelee viimeisiään, joten uusi oisi tervetullut. :) lamerinquecit@gmail.com
VastaaPoistaRöstiperunat varmaan paistaisin. Ovathan ne tyypillistä sveitsiläistä ruokaa, joten pannu ja rösti ne yhteen sopii. Toivottavasti tuodaan Raijan kotiin! Tonnikalapihviä,Nannan laittamia, sain olla maistamassa ja ah ja voih, kun olivat herkullisia. Äitiraija
VastaaPoistaMunakas olisi todellakin testi uudelle pannulle kuten edellä on kommentoitu, mutta myös kalan hyvä paistopinta edellyttää hyvää pannua, joten kalaa paistaisin.
VastaaPoistahippu(at)outlook.com
Nanna on niin kaunis ja ihana ja hauska ja teräväkynäinen <3 Ekana kyllä paistaisin pannulla munakkaan - hyvä munakaspannu meiltä nimittäin puuttuu.
VastaaPoistaPaistinpannut ovat käytössä päivittäin köökissäni, mutta olishan kiva vertailla ja kokeilla paistamisominaisuuksia vanhojen keraamisten ja uuden Diamondin välillä. Suomalainen ei usko ennenkuin todeksi näytetään ;)
VastaaPoistaPannulle pääsisi ensimmäiseksi ahvenfileet voissa paistumaan. Swiss Diamond on ihan paras pannu ja ollut kovassa käytössä vuosi, joten mä niiiin tarvitsen uutukaisen ihanuuden :)
VastaaPoistaLettukekkerit koko kylälle :D
VastaaPoista- Satu K -
Paistaisin ensimmäisenä aamiaismunakkaan! Nam!
VastaaPoistaninniksi (ät) hotmail.fi
Ihan ekana mä paistaisin varmaankin kanaa, johon tarvitsee oikeasti hyvän pannun, jos ei halua rasvamäärillä ruveta leikkimään!
VastaaPoistanoraemilia.seppala (at) hotmail.com
Paistaisin kunnon possupihvit ja tekisin kylkeen kullanruskeaksi paistettuja perunoita sekä sipulirenkaita. :)
VastaaPoistaropomen@gmail.com
Voieii, tästä pannusta olen haaveillut jo pidempään!!! Vaikea on valita, mitä ensiksi paistaisi... ehkäpä kunnon entrecote-pihvit!
VastaaPoistaPaistaisin ihanan munakkaan, ihan pikkuruisella määrällä rasvaa. Vanhat pinnoitetut halpispannut ovat taas sellaisessa kunnossa että kaikki paistaminen vaatii runsaasti rasvaa. Onhan se joskus hyvää, mutta ei aina. Olen käynyt ihan saman polun läpi, hintahaarukassa ei kallimpi ole sen kestävämpi, mutta voi olla että isännän haarukka on liian usein hämmentänyt pannun pohjaa...
VastaaPoistaAmerikkalaisia pannukakkuja varmasti paistaisin, aikoinaan amerikkalaiselta vaihto-oppilaalta saadulla reseptillä tietysti! Kylkeen perinteisesti vaahterasiirappia, ehkä hieman paistettua pekoniakin.
VastaaPoistaMeillä viime kesänä saatu Hackmanin Rotisser-paistinpannu on jostain syystä (en tiedä oliko vieraiden käsittelystä vai mikä) tehnyt loven pinnoitteeseensa. Periaatteessa sen pitäisi kestää vaikka mitä, mutta esimerkiksi metallisia työkaluja ei ole käytetty pannulla lainkaan. Uusi pannu olisi siis enemmänkin kuin tervetullut, jos vaan tänne ulkomaille (EU maa kuitenkin) tuo arvonta ulottuu :)
kleikomaa @ gmail.com tavoittaa meikäläisen, jos arpaonni kohdalle osuu, en ole varma miten tuo Blogger tunnus näyttää yhteystietoja niin varmuuden vuoksi! :)
Paistaisin kampasimpukoita. Ja yrittäisin saada niistä kerrankin sellaisia että Gordon-setäkin hyväksyisi ;) ehkä vähän prosciuttoa pyöräyttäisin pannulla siihen seuraksi.
VastaaPoistaLohimedaljongit pääsisivät ensimmäisenä pannulle! :)
VastaaPoistammyheartishere@gmail.com
Ihanat kanafileet paistelisin.Oikeasti kiva jos ei tarvitse hirveän paljoa läträtä öljyn kanssa.
VastaaPoistahamalainentm@gmail.com
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaVuohenjuuston pinta näytti niin täydelliseltä, että juustohulluna kokeilisin varmasti ensimmäiseksi sen paistamista.
VastaaPoistaAnkkaa. Haluaisin paistaa ankkaa. Luultavasti käy kuitenkin niin, että pannu tulee arkena, ja paistan sillä jauhelihaa tarjottavaksi ketsupin ja sarvimakaroonin kera.
VastaaPoistaMulla on 26" timantti kovassa käytössä kolme vuotta eli siitä asti kun sain sen joulupukilta (anopilta). Muita en enää huoli.
Hanna (viikonloppukokki@gmail.com)
Jauhemaksapihvejä ja sipulirenkaita lisukkeeksi of course ;)
VastaaPoista-Mirka
Yritys nro 11: tekisin mokkoosia!
VastaaPoistaTiinaKO
Kalaa paistaisin, ahven- ja kuhafileitä.
VastaaPoistavkreus@luukku.com
Naudan sisäfilepihvi! Ja voinko osallistua vaikka en kehu tällä kertaa ;)
VastaaPoistaOlen töissä, lauantai illalla, en pysty nähdä mitään positiivista :-(
Onneksi on sunnuntai vapaa. ....
Tekisin kasvispihvejä tai broilerjauhelihapihvejä.
VastaaPoistaperttipk@hotmail.com
Vuohenjuusto kuulostaa loistavalta ensikokeilulta pannulla, tosin voi olla, että arki voittaa, ja ne kananmunat...
VastaaPoistaPaistaisin varmasti hyvän munakkaan tai vuohenjuustoa salaatin päälle. Tämä timanttipannu on ainut pinnoitettu, jonka ostoa olen harkinnut valurautaisten seuraksi, mutta kuten sinullakin, en ole uskaltanut satsata yli satasta pannuun kun olen joutunut monta kertaa aikaisemmin pettymään monen valmistajan kalliimpaan tekeleeseen. Tälle antaisin mielelläni mahdollisuuden, niin paljon kehuja olen näistä kuullut.
VastaaPoistaPaistaisin varmaan jonkun hyvän pihvin! :) june1(at)luukku.com
VastaaPoistaVarmaankin lättyjä, ah niin herkullisia-
VastaaPoistaEhkä kokeilisin paistaa ihka ensimmäistä kertaa ankanrintaa, varmaan tällä pannulla onnistuisin!
VastaaPoistapatsuli(at)hotmail.com.
Kanarisottoa tulisi varmasti tehtyä heti! :)
VastaaPoistajelena.nieminen@hotmail.com
tämä tulisikin tarpeeseen (vanha pannu ei ole kovinkaan hyvässä kunnossa:D)! Tekisin varmaankin perus munakkaan tai lettuja jälkkäriksi!:)
VastaaPoistaEilen viimeksi "sovittelin" paistinpannuja käteen kun yksi kolmesta on todella huonossa kunnossa:(
VastaaPoistaEn löytänyt sopivaa;koko,hinta,laatu...niin monta asiaa mikä pitää ottaa huomioon...
Swiss Diamondia meillä ei ookkaan vielä kokeiltu -
ekana paistaisin köyhiä ritareita! Nam!
Lettuja, nam! :P
VastaaPoistalinnuton.puu(AT)hotmail.com
-Lp-
Paistaisin varmaan lohimedaljonkeja :)
VastaaPoistas.kansakoski(at)luukku.com
Mä kyllä testaisin noita vuohenjuustokiekkoja, en saa ikinä niitä onnistumaan. :)
VastaaPoistaPannun taitaisin antaa äidille lahjaksi ja lettuja varmaan tekisimme heti ensimmäiseksi. :)
VastaaPoistaAntaisin pannun isälleni lahjaksi, ja toivottavasti hän paistaisi sillä kunnon pihvit kiitokseksi. :)
VastaaPoistasopeutuja(at)hotmail.com
Heti kokeilisin munakkaan paistamista. Sun blogisi monet herkut ja selkeät ohjeet ovat innoittaneet moniin kokkauksiin ja hyvällä menestyksellä vielä. Hienoa,että olet aikanaan päntännyt äidinkielen kieliopin :)
VastaaPoistaOlen himoinnut pitkään kunnon pihviä ja tällaisen ihanuuden jos saan käsiini, niin se pääsee ensitöikseen nauttimaan naudan ulkofileen kosketuksesta..
VastaaPoistaeeva.gustafsson (a) suomi24.fi
Pakkasesta löytyisi hirven ulkofilettä ja 8 kyyhkynrintaa joten niitä vois paistella :)
VastaaPoistaOot sää niin ihana bloggari :) ja tämä pannukin varmasti ( ei bloggari mutta ihana). Eli ottaisin pannun ilolla, jos arpaonni suosisi!
VastaaPoistaAi niin, paistaisin kuhaa.
PoistaHeti kokeilisin, miten toimisi hän ohuen letun kanssa :)
VastaaPoistaUudelle pannulle pääsee ekana ahvenfileet. jari3213@gmail.com
VastaaPoistaPaistaisin paketillisen ihanan suolaista halloumijuustoa kaveriksi salaatille. speuhkur@hotmail.com
VastaaPoistaHerkulliset lohimedaljongit varmaan paistaisin ensin! Mukana mahtavassa arvonnassa :)
VastaaPoistasaya
sayav @ hotmail.fi
Jauhelihaa on taloudessamme yleisin käristettävä, joten eiköhän tällekin pannulle menisi ensiksi paketillinen sika-nautaa :D
VastaaPoistaansamaria1(at)gmail.com
Perinteiset silakkapihvit paistaisin. T. Mimma
VastaaPoistaJuhlallisesti vihkisin pannun käyttöön paistamalla siinä sisäfileepihvit.
VastaaPoistaVuohenjuustoa salaattiin, ja päälle paahtaisin pinjansiemenet! leena.kaasila@arkjr.fi
VastaaPoistaTodennäköisesti paistaisin jauhelihaa, mutta mieluiten hyvät pippuriset pihvit :) myymeri@hotmail.com
VastaaPoistaTekisin kunnon aamupalamunakkaan ja rapeat pekonisiivut kylkeen :) VirtaHenna@gmail.com
VastaaPoistaKala on suurinta herkkuani, joten paistaisin lohimedaljongit tai ahvenfileet. sinipit@gmail.com
VastaaPoistaLettuja lapsenlapsilleni :) paivi.pitkanen5@luukku.com
VastaaPoistaKokeilisin paistaa juurikin tuota vuohenjuustoa leivinpaperin päällä. Uusi juttu minulle, vasta muutama päivä sitten luin jostain vinkin. Ja uuden pannun tarvitsisin todella. Vanha on tämän samaisen merkin mutta niin vaan on ollut kovassa käytössä että pinta on saatu rikki. humppalulla(at)gmail.com
VastaaPoistaLättyjä! :)
VastaaPoistaaistitasolla at gmail.com
Lettuja!
VastaaPoistaShakshuka! Minulla on timantti-kattila,hyväksi todettu:) mutta tuollainen pannu olis kyllä mieleen...
VastaaPoistaEnsimmäisenä paistaisin kyllä kunnon lettuja :P
VastaaPoistaoonasallamaaria@gmail.com
Minulla itselläni on pannukaappi jo täynnä, joten tästä timantista tulisi korvaaja äitini onnettomalle vanhukselle, johon palaa jopa öljy kiinni. Vastineeksi toivoisin varmaan ihanaa kasvismunakasta.
VastaaPoistannn3is.nej@gmail.com
Josko kolmannella kertaa kommentti onnistuisi... eli lohta pannulle ja toivon mukaan uudelle. :) kaksi kommenttia jo jätetty, mutta jonnekin bittiavaruuteen hävisivät-
VastaaPoistajaana.kattelus@gmail.com
Mä tekisin kananmuna-banaani "lettuja". Mä en oo saanut niitä vielä millään pannulla onnistumaan joten timantti joutuisi kyllä testiin :D.
VastaaPoista-Henna
summerbreezer@hotmail.com
Läskisoosia ehdottomasti <3
VastaaPoistaPaistaisin ihania pitsireunaisia räiskäleitä.
VastaaPoistamirkku65@gmail.com
Paistaisin vuohenjuustoa! Ja halloumia, ja munakkaan ja pihvit... Tällä hetkellä kaikki tarttuu vanhoihin pannuihini. Kiitos tästä postauksesta, alan uskoa että timantti on nimensä veroinen.
VastaaPoistaMinä paistaisin lättyjä!! Vanha tefalini on alkanut temppuilemaan ja lätyt jäävät kiinni pannuun. Lätyt vaan on pakko syödä kokonaisina, eikä kamalassa mytyssä. :) AnuH.
VastaaPoistaanu.salonen(at)gmail.com
Paistaisin amerikkalaisia pannukakkuja! Tai kunnon pihvit. :)
VastaaPoistaellanreseptikirja (at) gmail.com
Minä pyöräyttäisin ihan ensimmäiseksi pinaattilettuja koko perheelle, nam! :-) -Kuuraketti kuuraketti(at)sci.fi
VastaaPoistaEi tule mieleen mitään paistettavaa, joten kehun sinua oi ihana taitavin, paras ja reiluin Nanna.
VastaaPoistaKyllä paistaisin munakkaan thaitwistillä, nam. Kiitos inspiroivasta blogista.
VastaaPoistaOlen jo pitkään halunnut kokeilla blinejä, joten niitä siis :) Sini.Pitkanen@student.oulu.fi
VastaaPoistaSveitsiläinen pannu vaatii autenttista ja parasta sveitsiläistä ruokaa!
VastaaPoistaGescnetzeltes Zuricher art mit Rösti ehdottomasti illalliseksi.
RR/Pappa
Hirvenlihapullat menisi kokeiluun.
VastaaPoistaanna-583@hotmail.com
Kyllä tuo pannu lähtisi testiin ihan pihveillä. :)
VastaaPoistailoa.blogi@gmail.com
Meilläkin varmaan ensimmäisenä paistuisi munakas, sillä on hyvä testailla :)
VastaaPoistaHevosen ulkofile pihvit menis kokeiluun.
VastaaPoistaNo kyllähän se kunnon pippuripihvit pannulla ensimmäisenä paisteltaisiin. :)
VastaaPoistamiss_cmx (at) hotmail.com
Paistaisin poron sisäfilettä pekoniin käärittynä yhdelle miehelle :)
VastaaPoistaPaistaisin kananmunan ja ihailisin sitä että se ei tarttuisi pannuun kiinni ;)
VastaaPoistat. Miina-kummilikka/kummitäti
Kiva blogi :) kokeilisin jotain uutta reseptiä. Nuo tonnikalapihvit vaikuttaa ihanalta!
VastaaPoistaLähtisin hakemaan torilta silakoita, kiepsauttaisin ne (perattuin tietty) ruisjauhoissa ja paistaisin voissa uudella Swiss Diamond -pannullani rapeiksi. Kiehuisin Kaikki äitini reseptit-blogia ja ihanaa Nannaa ��. Moneskohan pannu tämä olisikaan...
VastaaPoistaCrepejä appelsiinin kanssa-olen kerran saanut aivan ihania ja höpö höpö pannulilla ei tule rapsakkaa paistopintaa
VastaaPoistatarjaksi@gmail.com
Kyllä mä luulen että munakasta paistaisin.
VastaaPoistairmeliina(at)gmail.com
Hei,
VastaaPoistaluultavasti perusaarkiruokaa, koska sitä teen eniten. Eli: jauhelihakastiketta :)
miianblogi(at)suomi24.fi
Omalle perheelle tekisin herkkuaamiaisen; pekonia, kananmunia, nakkeja, jälkkäriksi lettuja :)
VastaaPoista-Anne-
anne5@netti.fi
Munakas, vaikka se on huudettu jo monta kertaa, mutta ei ihme. Se on sellainen arjen kestosuosikki meillä myös. Toki eihän sitä tiedä, jos olisi tuuria, niin ehkä juhlan kunniaksi pannulle menisikin ensin jotain muuta! :-)
VastaaPoistaPaistaisin nuudeleita :D
VastaaPoistaEnsimmäisenä kokeilisin pihvin paistamista.
VastaaPoistanittanne(at)gmail.com
Chorizoa :)
VastaaPoistaPlätyi!
VastaaPoistaLättyjä paistaisin ensimmäiseksi :)
VastaaPoistacherrycloud@luukku.com
Kunnon pihvit =). Mukaan arvontaan!
VastaaPoistasiinatar@gmail.com
Loisto arvonta, pannu tulisi kyllä todella tarpeeseen! Ensimmäisenä paisteltaisiin tälläkin varmaan jonkin sortin pihvejä.
VastaaPoistaJa täytyy tähän ensimmäisen blogikommenttini oheen vielä todeta sivustosi olevan yksi ehdottomista suosikeistani, hyviä reseptejä ja inspiraatiota kokkailuun!
kaappe1@luukku.com
paistaisin varmaan jauhelihaa
VastaaPoistaKokeilisin omatekemiä kasvispihvejä, josko ne jo voisi paistaa pannussa niin, ettei enää tarvitse tehdä loppukypsennystä uunissa. Niin ja sen jälkeen sulkisin sen munalukolliseen laatikkoon, ettei muut pääse raapimaan sitä veitsellä tai haarukalla mitä muille pannuille ovat tehneet....
VastaaPoistaPakkasesta kaivaisin hevosen sisäfileetä ja paistaisin kunnon pihvit. Kiitos hienosta blogistasi!
VastaaPoistaseijahvenalainen@gmail.com
Kunnon pihvit ensin. Myös broilerin paistileike on oivan makuista. Kaikenlaiset kalat menee myös.
VastaaPoistaailasto@hotmail.com
Muhjua varmaan tekisin. Se on: otetaan niitä kasviksia, mitä sattuu kotona olemaan, pilkotaan ja haudutetaan vähässä rypsiöljyssä, maustetaan suolalla ja yrttimausteilla. Tällä ruokittiin lapsikatrasta niukkoina aikoina saatesanoilla kasviksia pitää syödä puoli kiloa päivässä. Oheen voisi paistaa muutaman hyvän bratwurstin.
VastaaPoistamriikkar@nic.fi
Varmaankin paistaisin ensimmäiseksi hollantilaistyyppisiä pannukakkuja ihanalla makealla täytteellä suklaata säästämättä!
VastaaPoistaPaistaisin vasikan maksaa ja sipulia. Ja blogistasi löytyisi loput :) Terveisin Reija, rosmariini16@hotmail.com
VastaaPoistaMunakkaan paistaisin! :) pauliina6@gmail.com
VastaaPoistaJos onnetar suosisi niin meillä pannulle päätyisi ensimmäiseksi jauhelihapihvit. eimitaansyotavaa@gmail.com
VastaaPoistaPaistaisin broilerinfileitä. Tarpeeseen tulisi, koskaolen etsinyt pitkään hyvää pannua. T. ekgvistanita@gmail.com
VastaaPoistaPaistaisin pekonia :) piudeliinu1@gmail.com
VastaaPoistaVoittojuhlan kunniaksi paistaisin luomunaudan sisäfilepihvin, hallista hakisin ja punaviinin kanssa nauttisin ;)
VastaaPoistaOliskohan se tämän pannun kanssa sitten aika paistaa se ensimmäinen pihvi ikinä? Lupaan kokeilla jos voitan! leena.tuomola@eng.tamk.fi
VastaaPoistaKunnon sisäfileepihvit!
VastaaPoistapienempi@gmail.com
No mä paistaisin ekana varmaankin jauhelihaa :) Ja Nanna sä oot ihan superhyvä kokki, harmi vaan et siitä on niin kauan ku viimeksi ollaan saatu nauttia sun keitoksista ;) ulla.maunuksela@netikka.fi
VastaaPoistapaistaisin lättyjä :) hanname (ä) ullava . fi
VastaaPoistaMinäpä pyöräyttäisin kasan kauniin rapsakoita lettuja :)
VastaaPoistaVoi, mä noita timangeja hiplasin kaupassa männä viikolla... Uuden hyvän tarvisin kun uudessa keittiössä on induktio ja kaikki vanhat, kuitenkin mun mielestä tosi kelvot Scanpanit meni vaihtoon. Ekana varmaan paistaisin sillä ihanan rapsakat mutta mehevät lohimedaljongit tai suussasulavat sisäfilepihvit... Tai oikeasti reaalimaailmassa varmaan eilistä makaronilaatikkoa, tarpeeksi rasvaa ja riittävän pitkä ruskistus mukavan natkuvaksi herkuksi :D
VastaaPoistaEkana varmaan paistaisin kunnon pihvit...
VastaaPoista-Irene R.
Rapeanahkaista kalaa :)
VastaaPoistaIhanat pippuripihvit
VastaaPoistaEnsiksi lähtisi kaksi kieropohjaista vanhaa paistinpannua metallikeräykseen ja sitten tähän ihanuuteen laittaisin paistumaan jauhelihapihviä a'la äiti <3
VastaaPoistaaliisapikkarainen@gmail.com
Kyllä näyttivät nuo paistetut vuohenjuustokiekot niin herkullisilta että niitä paistelisin uudella pannullani :)
VastaaPoistasuhonen.riitta(ät)gmail.com
Kalafileitä ja jälkkäriksi lettuja paistelisin!
VastaaPoistaeeva22@hotmail.com
Vuohenjuustokiekkoja paistaisin ensimmäiseksi uudella pannulla.
VastaaPoistasuvi.tervo@yahoo.com
Paistaisin varmaan ensimmäiseksi lihapulia :)
VastaaPoistavoilooa@gmail.com
Paistaisin aamiaiseksi munakkaan :)
VastaaPoistaAhvenfileitä olis iso läjä pakkasessa!
VastaaPoistat. mallukka
marja-anneli@luukku.com
Paistaisin oikein rapeareunaisia pinaattilettuja! Päälle mummun puolukkahilloa, slurps :P
VastaaPoistakerttu.louho (a) gmail.com
Kommenttini taisi kadota johonkin taivaan tuuliin? No, paistaisin joka tapauksessa pannareita. Lämpötila on tarkka, liian viileä jäättää hailakan väriseksi ja lötsöksi, liian kuuma polttaa, keskusta jää raa'aksi ja tekee kääntämisestä mahdotonta.
VastaaPoistamarikapo21@gmail.com
ehdottomasti ensimmäiseksi pannulle menisi kesäkurpitsa-feta-pihvit, jotka vaatisivat onnistuneeseen paistotulokseen kunnon paistin pannun.
VastaaPoistamerja.haapakoski(a)gmail,.com
Minulla on saman sarjan pienempi pannu jolla tulee upeita munakkaita. Tätä isompaa käyttäisin kasvispaistoksiin tai rapeisiin muikkuihin.
VastaaPoistakarhuoja@gmail.com
Siikafilen paahtaisin niin, että nahka olisi ihanan rapea ja liha juuri sopivan kypsä, muttei kuiva. liina.vehkaoja@fimnet.fi
VastaaPoistaLettuja sitä varmaan tulisi ensimmäisenä kokeiltua!
VastaaPoistasinivuokko84@luukku.com
Ensimmäisenä haluaisin paistaa kunnon pihvit vanhemmilleni ja poikaystävälleni muuttoavusta! Hyvin todennäköisesti sillä pannulla tulisi kuitenkin ensimmäisenä paistettua jotain melko arkista, kuten esim. jauhelihaa tai broilerin suikaleita.:D
VastaaPoistalaurae.kallio (at) gmail.com
Banaaniletut lähtisi heti ensimmäisenä kokeiluun.Nam Nam !
VastaaPoistasuperhanski@suomi24.fi
Taitais letut pannulla paistua ekaksi:) Mahtava pannu, mökillä kaasullakin toimii aivan täydellisesti!
VastaaPoistamaru-97@hotmail.com
Kyllä kunnon pihvit paistaisin. ninavuolio@windowslive.com
VastaaPoistaHalloumiburgerin tekisin
VastaaPoistaunelmiaonnesta(at)gmail.com
Kesäkurpitsa spaghettia! Toivottavasti arpaonni suosii ja talon ainoa ja toistakymmentä vuotta vanha maailman paras valurauta paistinpannu saisi seuralaisen. :) rvanirppu(at)Hotmail.com
VastaaPoistaMunakkaan paistaisin heti. Minulla on pari pannua menossa kierrätykseen ,kun ne ei vaan paista enää kunnolla.
VastaaPoistaAila Lahdesta = rva kannustaja
Ihan ehdottomasti munakoisoja. Mun lemppari. Taidan tehdä ilmakuivattu kinkuu munakoiso rullia.
VastaaPoistaPaistelisin oikein kunnon pihvit!
VastaaPoistaskeppo63(at)gmail.com
Hauska arvonta. :) Paistelisin varmaan kanaa ekaksi. hippohiiri@gmail.com
VastaaPoistaPaistaisin vuohenjuustokiekkoja, jos ne sun vinkeillä kerrankin onnistuisivat :)
VastaaPoistaTodennäköisesti pannulle päätyisi ensimmäikseksi riistaa, joko peuraa tai hirveä.
VastaaPoistaVuohenjuustokiekot ovat murheenkryyni meilläkin, mutta ihan ekana laittaisin testiin lohta, johon pitäisi saada oikein rapea ja herkullinen nahka :)
VastaaPoistaKylläpä olit kivasti kirjoittanut pannustasi, ihan kuin olisi rakkaustarinaa lukenut. Minäkin yrittäisin paistaa vuohenjuustoa, kun ainahan ne nappaa pannulle kiinni tai sulaa liikaa. Manageri Lady Lehtonen
VastaaPoistaPaistaisin kunnon kanapihvit!
VastaaPoistamussaka(at)luukku.com
Mäpäs paistaisin lohta! Meillä on vanha kulahtanut pannu johonka jää kiinni paistettava tuote... Mieheni ei voi sietää kalaa/sen hajua saati sitä että lenkkimakkarassaan maistuisi kala! Uusi pannu voisi olla suhteen :) pelastus :)
VastaaPoistabikkenpilttuu@hotmail.com
pihviä tulisi paistettua :)
VastaaPoistamariastina@gmail.com
Päivänkakkaroita paistaisin. Raa't perunat kuoritaan ja viipaloidaan ohuesti,
VastaaPoistapaistetaan voissa kypsäksi, suolaa mausteeksi. Kuinka ne lapsena maistuivatkaan.
Kiitos valloittavasta blogistasi! On ilo lukea sitä . Kiitos myös inspiroivista resepteistäsi.
Pippuripihviä :)
VastaaPoistawonderwhy@netti.fi
Paistaisin kalaa, ihan ehdottomasti. "Kitkan viisaita" tai kuhaa, nam.
VastaaPoistaKarpatessa varmasti jotain naudan pihviä :)
VastaaPoistatiinatsi@hotmail.com
Paistaisin ehdottomasti jonkun hyvän pihvin, tai sitten kananmunia!
VastaaPoistamalkki.emma@gmail.com
Letuilla olisi hyvä aloittaa ;)
VastaaPoistapussikarhu(at)luukku.com
Blinejä. Kiitos maukkaasta blogista! :) t.koivua (ät) tcd.ie
VastaaPoistaPihviä pitäisi kokeilla ensin. Onnistuiskohan sillä tortillalättyjen ja piadinojen tekeminen...
VastaaPoistaleapisteholmätisokyropiste sesuomenmaa
Voi olla, että vahingossa nyt osallistun toiseen kertaan.
VastaaPoistaMutta ihan eka paistaisin aamiaismunakkaan ja siitä sitten pikkuhiljaa haastavempiin hommiin :)
Kokeilisin, onnistuuko pannulla entrecote yhtä hyvin kuin grillissä! saana29@hotmail.com
VastaaPoistaPaistaisin ensimmäiseksi varmaan omat näppini, mutta ruuaksi kelpaavampana yrittäisin paistaa kananmunan.
VastaaPoistaLettuja ehdottomasti. Kiitos muuten herkullisesta blogista.
VastaaPoistaJotakin herkullisia pihvejä, broileria tai pippuripihvejä esimerkiksi!
VastaaPoistamarvu954@hotmail.com
Moi, varmaan munakasta ensiksi kokeilisin. Kuulostaa tosi hyvältä pannulta.
VastaaPoistamaki.minna1@gmail.com
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
VastaaPoistaVarmaankin ekana pannuun menisi broilerileike.
VastaaPoistamariah-79@suomi24.fi