Niin että onko mulla teidän huomio nyt?
Puhun nimittäin peruna- ja keittokasvispussista. Pakaste, jossa ei lisäaineita, vain peruna, porkkana ja purjo. Isoina paloina ja oikein maukkaina sitäpaitsi. Tarjouksessa 2 pussia 3 euroa tai yksi on kai jotain 1,80 normaalisti. Näitä mulla on aina pakastimessa. Ei lisäaineita. Soppaa kuudelle, voit tehdä myös puolikkaan annoksen. Lisäät vain vettä, lihaliemikuutiot ja pääraaka-aineen. Valmista vartissa.
Joku voi tietysti sanoa, että taitaa tosiaan olla stressaantunu kotiäiti kun ei kerkiä perunoita kuoria...Mutta aina ei kyllä tosiaan kerkiä. Kun tuloo nälkäisen, kiukuttelevan lapsen kanssa kotiin. Tai kun pitäis äkkiä keksiä jotain pöytään. Tai ollaan ystäväperheen kanssa ulkoilemassa ja pitäisi äkkiä saada suurelle joukolle ruokaa. Talkooporukalle. Kaikenmaailman koirien luonnetestien toimitsijoiden muonitukseen huonoissa keittämisolosuhteissa.
On tehty kalasta ja kanasta, jauhelihasta, nakista ja makkarasta. Kypsästä kokolihasta, kinkusta ja lihapullista. Liemeäkin vois vaihdella, kookosmaito, sulatejuusto, tomaattimurska, makukermat,maito, aina on uus keitto. Lisää varhaiskaalta, tai kukka-ja parsakaalta. Mausta eri yrteillä. Tai erilaisilla maustetahnoilla. Aina maistuu. Myös Urholle 6v.
Kot kot kot chickkeeeen.... jauheliha yksi takuuvarmimmista Makkara on tietysti voittamaton Ja lohikeittokin tulee niin näppärästi Tätä hirvenlihasäilykekeittoa täällä on jo hehkutettukin |
Mikäs on sun salainen arkea helpottava ase? Vai oletko sitä mieltä, että siemenperunatkin pitää itte idättää? Vai oot yksinkertaisesti niin täydellinen, että sulla ei kaivata paniikkitilanteiden pelastajaa, koska sellaasia tilanteita ei vaan oo. Eikä tuu.
Mutta elämä ja tilanteet muuttuu, muista se!
Laittaskohan linkin appetitille? Onkai se mukava tietää, että joku on näin haltioitunut pakastetusta perune/porkkana/purjopussista.
Ihan mahtavaa, kylläpä näytti keitot hyvältä! Niissä tosiaan on vaihtoehtoja vaikka pohja pysyy samana. Mun arjessa vihreät pavut pakkasesta tai tölkistä näyttelee kyllä tätä kiiruspelastajan roolia....... niissä ei mene kuin sekuntti ja käy ihan minkä kanssa vain (siis karpille... lihapullien, kalafileen....) :D (perunan keittäminenkin on hidasta kun kaveri huutaa vieressä ;) vauvakin popsii niitä muka mielissään aina..
VastaaPoistaOlen tasan samaa mieltä kanssasi tämän tuotteen helppokäyttöisyydestä ja makukin on ihan hyvä ...minunkin blogissa olevat keitot ovat suurimmaksi osaksi tehtyjä tuosta sekoituksesta ja monille sisarieni lapsille/teineille olen sen esim opettanut ja ovat olleet haltioissaan, että näinkö helppoa keiton keitto on. Myös meillä on AINA vähintään 1 pss pakastimessa tätä tuotetta.
VastaaPoistaPakastevihannekset on hyvä ase myös meille kahden talouden ihmisille, ehdottomasti. Mun suosikki on tällä hetkellä kukkakaali ja sipuli. Tulee ihan superia sosekeittoa, kun vähän maustaa vaikka currylla. Toinen kätsä on porkkana-paprika-keitto. Kun ei sitä aina vaan jaksa / pysty / voi tehdä kaikkea itse.
VastaaPoistaMM: Mielenkiintoista...mun ongelma noiden tankopapujen kanssa on kun en saa niitä oikein maistumaan miltään, pitäis varmaan taas yrittää
VastaaPoistaMimmi M:No sielläpä blogissasi oli oikein erilailla maustettujen keittojen runsaudensarvi. Ja kävipä selväksi sekin, että eka kerran teit kyseisestä pussista elokuussa 2008!
Tusla: Joo, voisi tietenkin laajentaa tuota repertuaaria muihinkin pakastekasviksiin. Kuulosti meinaan hyviltä sun vaihtoehdot.
"Mutta elämä ja tilanteet muuttuu, muista se!" tuo on niin hyvä! Joku vuosi sitten olisin ehkä vielä tuhahdellut pakastepussivinkille, nyt kirjoitin sen innoissani heti ostoslistaan iltaa varten :D
VastaaPoistaRVA: :)
VastaaPoistaPitää mainostaa sopivasti toistakin huikeaa uutta Apetit tuotetta. Ilman e-koodeja. "Kasviksia ja tuorepastaa"-pussi ja esim broileria ja mausteita / maustekastiketta sekaan. Pelastanut meillä jo muutaman tilanteen kellotetussa arjessa. Niin ja kiitos muvasta blogista.
VastaaPoistaEn muista kenen tuote se on, mutta tykkään itse enemmän siitä versioista, jossa juurekset on suikaloitu ohuiksi. Siinä on mielestäni vähän useampia eri juureksia ja pikabravuurini on ollut tehdä siitä linssikeittoa: tomaattimurskapurkki kattilaan, huuhdotut punaiset linssit perään. Juurekset vähän päästä, vähän mausteita ja mieluusti jotain tulista. Ah kun on hyvää!
VastaaPoistaPitääpä kokeilla näitä uusia ehdokkaita, kiitos vinkeistä!
VastaaPoistaMun salainen ase on peruna-sipulisekoitus. Siitä tekasee laatikon ja lykkää iltapäivälenkin ajaksi uuniin. Tai heittää makkaran kanssa pannulle. Tai laittaa keittoon.
VastaaPoistatäydellistä :) meilläkin asustaa eino ennakkoluulo...uppoiskohan tämä...kai se uppois, jos olis vain tarpeeks nälkä :)
VastaaPoista