2. LUUKKU
Kaikki äitini reseptit
HERKULLINEN JOULU
Lupasin teille herkullisen joulun ja lupaus olisi lunastettu, vaikken julkaisisi yhtään ainoata joulukalenterin luukkua tämän jälkeen. After Eight -suklaasta tuli niin hurmaavan makuista, aivan kuin niitä oikeita silkkipaperitaskuihin pujotettuja, tutun tummanvihreässä, pitkulaisessa laatikossa hienossa järjestyksessä odottavia suklaaherkkuja. Rohkenisin jopa sanoa, että parempia.
Mikähän taika siinä on, että vaikka kaupasta löytyy snickerssit, dajmit ja muut herkut helposti ja edullisesti, sitä veri vetää meitä kokeilemaan onnistuuko luomaan jäljitelmän kotona. Onhan se ihana tunne kun tekemäsi Dajm maistuu ihan dajmilta, vaikka ei siinä niin kauheasti järkeä olekaan. Luulen, että sama pätee näihin After Eight -suklaisiin.
Valmistus on nopea ja helppo, mutta lopputulos (koostumus) vaatii jääkaappisäilytyksen, joten nämä eivät ole ehkä omialtaan lahjoiksi. Sen sijaan näille olisi aivan huippupaikka illallisen päätteeksi, kun nautitaan loppukahvit, niin takaan että pöytään nostettua After Eight -pakettia enemmän ihastuksen huokailuja saa tarjotillinen näitä rustiikin näköisiä, mutta niin suussa sulavia makeisia.
"Ittekö sä nämä teit?"
"Kyllä!", hymyilen lempeintä mikävaivannäkö! -hymyäni (...etkä arvaakkaan kuinka helppoa se oli).
After Eight -suklaa
Kuviin olisi voinut tuoda väriä muutamalla mintunoksalla, maun mukaisesti. Mutta kun ei ollut, niin löin sitten siihen tuon männynoksan. Sekin alkaa M-kirjaimella. |
Herkullista joulua bloggaajakollegoilta
Aiheeseen sopii enemmän kuin mainiosti Jotain Maukasta - blogin Marin Hopeatoffeet. Yksi lapsuuteni herkkuja. Täytyy ehdottomasti kokeilla.Kuva Jotain Maukasta, Mari Moilanen |
Jo jonkin aikaa to-do listallani on ollut myös helpot mikrotoffeet, jotka löytyvät Dr. Sugar -blogista.
Että tänä jouluna hampaitten paikat venyy ja paukkuu....
Molemmilla blogeilla löytyy myös tänä vuonna joulukalenteri. Jotain Maukasta avaa luukut päivittäin IG:ssä mutta reseptit päivittyvät myös blogiin. Näiltä naisilta löytyy hurmaavia herkkuja!
Kuva Dr. Sugar- blogi |
Omasta blogistani ei oikein makeisreseptejä löydy. Sitten muistin poron pökäleet (2013). Hip, hei, Rudolf!
Ah mä rrrrrakastan After Eightejä, joten tätä on pakko testata! <3
VastaaPoistaJoo, jotenkin se on vielä enemmän ❤️ kun itte tekee...
PoistaOi oi, Niin onko järkee vai ei, mutta onnistumisen tunne on aina niin mahtava <3
VastaaPoista...sanoo kokemuksen syvällä rintaäänellä Rva Piparisnickers!
PoistaJoo, ja mun piti tulla vielä keraalleen kommetoimaan, että sun blogikuva vainoo mua. Tulee mulle jokapaikassa vastaan ja joka kerta mun tekis mieli iskeä hampaan tuohon sun After Eightiin. liian herkullinen kuva. Tässä on nyt vaarana se, että meen rouhimaan mun leivontakaapin koska tiedän siellä olevan suklaaata. Minttusuklaata ei ole, mutta äkkiäkös mä........
PoistaOi oi miten hyvää, After Eight on niin herkullista, suosikkejani:)
VastaaPoistaEn tiedä olisko sokkotestissä erottanu!
PoistaIhanan helppo ohje tuosta After Eightistä, ihan varmasti menee työn alle.
VastaaPoistaMukavaa joulun odotusta <3.
Samoin sulle! Ja helppo on!
PoistaJa kun ulkona oli pikku pakkanen, niin kerroksetkin jähmettyivät ihanan nopeasti!
VastaaPoista