About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

torstai 1. maaliskuuta 2012

Minä itteMinä kun olen sellainen meinaaja, niin on jäänyt muutama juttu hoitamatta. Vähän niinkuin ennenvanhaan, kaikki ketjukirjeet vuorenvarmasti jumittuivat ikuisiksi ajoiksi pöydälleni, niin nytkin on jäänyt huomioimatta muutama blogitunnustus, jotka kanssabloggaajat ovat minulle myöntäneet. Ei sillä, että niitä suorastaan taivaalta minulle olisi jatkuvasti sadellut, mutta nyt siis hoidan pois nämä kolme ainokaista saamaani. Ja kerran vielä nöyräästi kiitän ja niiaan.

Ensimmäinen on siis blogisiskoltani ruuanlaiton tietopankilta Herkkusuulta ja siihen liittyvät seuraavat kysymykset:

1. Koska aloitit blogin?
Helmikuun 8. 2010, puolentoistavuoden harkinnan jäkeen (=sain vihdoinkin digikameran)

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?
Vaikeita gastronomisia valintoja kotikeittiössani.

3. Mikä tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin verrattuna?
En halua olla erilainen - haluan kuulua joukkoon!
Se, että en pysty erottamaan persoonaani ja elämääni, ruuanlaitosta, vaan kerron aina kaiken, myös sen, mitä te ette halunneet tietää.

4. Mikä sai sinut aloittamaan kirjoittamisen?
En koskaan lopettanutkaan

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Ulkonäkö voisi olla tyylikkäämpi. Ikuisesti kadehtimani Sauvajyvänen lähetti minulle sweetest  blog- tunnarin ja puhui niin kauniisti blogistani, että mitokondriat vaan heitti volttia.


1. Lempiväri: Ruskean koko spektri

2. Lempieläin: Hevonen, rottweiler

3. Lempinumero: 6

4. Paras alkoholiton juoma: Eihän näihin voi vastata mihinkään yhdellä vaihtoehdolla: C-C zero, kotikalja, puristettu tuoremehu.

5. Facebook tai Twitter: Naamakirja

6. Intohimosi: Ruoka ja elämä

7. Lahjojen antaminen vai saaminen: No saaminen ja ainakin yhtä paljon antaminen!

8. Mieleisin kuvio tai muoto: No se pohjalainen kirkkovene timantti

9. Paras päivä viikossa:perjantai

10. Lempikukka: Tulppaani

 

Viimeisimpänä elämäniloinen Soppakellari antoi minulle bonusmaininnan ;D jakaessaan Liebster Blog- tunnustuksia. Tähän ei liity kysymyksiä kunhan jakaa tunnuksen viidelle  alle 200 rekisteröityä lukijaa sisältävälle blogille eteenpäin. Mutta koska  mä olin bonus, niin mun ei varmaan tartte näin monelle.

Ja se on se oikea syy, miksi näihin on jäänyt vastaamatta, kun en osaa päättää kenelle kaikista ihanista näitä jakaisin. Mielellään vielä sellaiselle, joka ei ole saanut näitä kymmeniä kertoja.

Kaikki blogit tuossa oikealla ovat mielestäni huippuhyviä, kukin omalla erikoisella tavallaan. Joidenkin kanssa tunnen aivan ainutlaatuista sielujen sympatiaa, huumorit natsaa kohdilleen.

Halusin kuitenkin muistaa blogeja joita ei tuossa listalla (vielä) ole ja jotka ovat  minulle vähän uudempia tuttavuuksia, mutta suositusten arvoisia.

Gurmee : Tämä on juuri sellainen blogi, että voin vain tyytyä ihmettelemään kuinka se oikein toimii, kuvat liukuu esiin itsestään ja eri sivuja on monta. Hanna imee vaikutteita joka puolelta ja jakaa reseptikokeilut blogissaan.

Makuja Kotoa: Heidi todellakin tekee ruokaa laidasta laitaan, perinteisestä lihakeitosta lohinigiriin ja kaikkea siitä ympäriltä. Ja millä tahdilla... onko jossain kuukaudessa 33 päivää. No Heidillä on!

Soul Kitchen: Yksinkertaisen houkuttelevan tyylikästä. Anna syö, juo ja matkustaa. My kinda woman!

Kivistössä: Oonkohan se vaan minä, mutta mulla tulee aina tästä blogista niin tsehovilainen tunnelma. Mari&LiisaMaalla ovat kyllä oikeasti niin viimeisimmissä ruokatrendeissä kiinni kuin olla voi.


Sovitaanko, että vastaatte kysymyksiin ja lähetätte 3.lle eteenpäin, kun tämä oli tälläinen tupla-bonus tunnustus. Jos jaksatte. En loukkaannu. En lopettanut ketjua.


7 kommenttia:

 1. Voi vitsi, kiitos! Olen todella otettu :) Ja jatkan kyllä ketjua tässä maaliskuun aikana vielä, lupaan ;)

  VastaaPoista
 2. Oi Nanna. Kivistö punastuu. Kyllä, koko pieni tilan tilkku. Niin suurta tunnustusta suollat!

  Kiertokirjeiden, -tunnustusten ja meemien unohtaja(t) ilmoittautuu, mutta ottaa nyt oikein asiakseen yrittää, ettei katkea. Tosin tuo Liebster on tehokkaasti jo pyörinyt omissa liebstereissäni, katotaan jos löydämme lisää ihania!

  VastaaPoista
 3. Olipas mukava ylläri, Soul Kitchen kiittää ja kumartaa. Ja lähden tästä muutaman päivän päästä syömään, juomaan ja matkustamaan, joten eiköhän jotain matka-aiheista päädy blogiin asti.

  VastaaPoista
 4. Ja minä olen olettu Sweetest blog-tekstin taustaväristä ;D

  Ja edelleen samaa mieltä mitä kirjoitin omaan tekstiin.

  VastaaPoista
 5. Ooo :) Kiitos ihanasta aamun ja päivän piristyksestä! Näillä kehuilla ja tuplabonustunnustuksilla jaksaa taas pikkubloggaaja jatkaa kuukausitolkulla :)

  Olet myös itse nuo tunnustukset ihan aiheesta saanut, ihana blogi seurata tämä sinun Kaikki äitini reseptit!

  Hanna

  VastaaPoista
 6. Nanna, veit listan suustani. Ketäs minulle enää jää?

  Sinulta voin siis periä kaikki ala-asteella saamatta jääneet kiertokirjeet ;-) Enää haluaisin tietää, onko kukaan niitä ikinä jatkanut?

  VastaaPoista
 7. Hei kaikki ootte paikkanne ansainneet ja ei sitä kukaan oo tainnu liikaa kehuja saada koskaan!

  Sauvajyvänen;Arvaat varmaan, että copypastesin kysymykset sulta ja se väri tuli niinkun kaupanpäälle, en minä sitä poiskaan saanu...:)

  Jonna: aikainen lintu syö hitaat vai kuinkas se meni? Taisit itte olla se ketjukirjeitten kauhu....

  VastaaPoista