About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

maanantai 31. lokakuuta 2016

VIIKKOMENU 44


Mistäs tämä viikkomenu inspiroituu? Vaikka mistä. On kippoa, on pastaa, on meksikoa tai texmexiä ja mykana myös blogini kaikkien aikojen luetuin resepti. yli 75 000 kertaa. Kohtahan tuo sivunäyttö mittarrikin taitaa olla yli 2 500 000. Kiitos teille!


MAANANTAI :SIKASIENIPASTA

Possunkylkeä, sieniä ja pastaa. Tämän pastan voimalla kyllä jaksaa. Rucolaa pitää olla. Ja parmesania.Tämä kulho on niin valloittavia makuja ja värejä täynnä, että tiistaikin tuntuu parhaalta päivältä!KESKIVIIKKO: KANA -ENCHILADAS (SUIZAS) 

Kana- enchiladat saavat edustaa viikon lohturuokaa. Terveisiä Porvooseen!Viikon teema taitaa ollakin väriterapia!Ihan ajan hermolla sitten perjantaimätönkin kanssa. Toimiva tämäkin!


LAUANTAI: MAA-ARTISOKKAKEITTO

Lauantain kunniaksi GRW:stä aikoinaan kopioimani resepti, jolle lukijoita ja kurkkauksia riittää aina vaan. Resepti on kyllä kaiken gloriansa ansainnut!SUNNUNTAI: HIRVIKÄRISTYS

Kauhea kuva v.2010, mutta yksi meidän perheen rakkaimmista ruuista. Hirvikäristys. Just lauantai-iltana Urho12v sanoi että jo 3 päivää on tehnyt mieli perunamuusia ja hirvikäristystä. Asia on korjattavissa. Mumma lupasi laittaa.VIIKON LEIVONTA: CHILI-KANELIBROWNIES

Chili vaan sopii peppaamaan suklaata. VIIKON XTRA: JUUSTOTÄYTTEISET PEKONICHILIT

Nämä chilisormet on sitten addiktiokamaa. Menis kivasti perjantain vain elämää -härkisnachopellin kanssa.


Ja hauska olisi vielä kuulla, mikä sua erityisesti inspiroi tällä viikolla. Inspiraatiota voi olla sekin, että maa-artisokkakeitto vaikkapa saa tekemään jotain muuta lempparisosekeittoa! 

Niinhän se elämä twistaa!

6 kommenttia:

 1. Noita chilibrownieseja olen tehnyt joskus Hannalle ja Jaakolle kun olivat kylässä. Tosi hyviä! Nacho-peltiä olen himoinnut nyt varmaan viikon, saas nähdä onko tällä viikolla jo sen aika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nachopelti, se on juuri sellainen ruoka, jista voi sanoa sen olevan himon kohde!

   Poista
 2. Nuo kanaenchiladat on kyllä niin hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on. Meksikolainen ruoka sopii muuten jotenkin hyvin myös tänne kylmemmälle pallonpuoliskolle!

   Poista
 3. No täältäpä tuli hyviä vinkkejä, kiitos! Maa-artisokka on mulle tuntematon raaka-aine joten ehkä lähden sillä liikenteeseen ;)

  Palasiaarjestani.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oo kuule turhaan tätä reseptiä katottu 75 000 kertaa! tee ihmeessä! Hienot maut!

   Poista