About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

torstai 3. marraskuuta 2016

#MEOLLAANFOODLOVER


Nyt olis kyllä kakkukahvien paikka. Uuden  ruokasivuston FOODLOVER:in kunniaksi.

Olen tehnyt suuren osan blogini yhteistöistä Blogiringin kautta. Blogiringistä on aina löytynyt tarvittava tuki ja turva ja kun joku muu on hoitanut puolestani markkinoinnin ja neuvottelut on ollut helppo keskittyä vaan ihan kamppanjoiden ytimeen, herkullisiin resepteihin, mielenkiintoisiin teksteihin ja vetovoimaisiin kuviin.

Blogirinki on lyönyt nyttemmin hynttyyt yhteen toisen suuren blogiportaalin, Indiedays'in kanssa ja nyt katsotaan mitä hienoa tästä syntyy.

Foodlover- sivu kokoaa sinulle helposti seurattavaksi kaikkien meidän yksittäisten blogien postauslinkit yhdelle sivulle. Selaa herkullisia kuvia ja klikkaa itsesi blogien sivuille.

Foodloverin myötä saatat löytää itsellesi ihan uusia, ihanan luettavia blogeja. Kokit ja Potit Hannele keksi huippuidean, esitteli 5 erityisen ihanaa blogia teemalla #meollaanfoodlover ja haastoi heidät ja meidät muutkin esittelemään omat 5 suosikkia.

Vatsasekaisin Kilinkolin on aina uponnut minuun. Jo blogin ihanan rohkea nimi ja siihen liittyvä tarina koukuttaa. Riikan palkitun blogin kuvat ovat aina huippuluokkaa, Riikka on kuvaajana löytänyt oman yksilöllisen tyylinsä. Reseptit ovat selkeitä ja ytimekkäitä. Ja se Riikka sielä blogin takana, se on yks maailman suloisimmista ihmisistä. 

Pata Porisee on huippulaadukas blogi myös, tästä suhteellisen läheltä, Virroilta. Anna-Leenalla on maatilan emäntä ja pyörittää hyväntuulisena lapsiperheen arkea. Oikeesti Anna-Leenan vois istuttaa vaikka mihin hipsterikahvilaan, jossain Euroopan pääkaupungissa, eikä se erottuisi joukosta. Kyllä me osataan täällä mettissäkin. Ihania kuvia myös!

Sweet Food O´Mine- blogia päivitetään myös täältä suunnasta, ihan tuosta meren rannalta. Sari on yksi aikaansaavimpia bloggaajia, joita tiedän. Muutaman viime vuoden aikana Sari on julkaissut varmasti ainakin 5 keittokirjaa (vai enemmän) ja siinä sivussa rakentanut talon ja kasvattanut ihan pieniä lapsia. Mitään näistä ei tehdä vasemmalla kädellä. Blogin videoista välittyy myös upea huumorintaju.

Huumorintajusta puhuen, Ruokahommia- blogin Janna on FB-päivityksistään päätellen ehkä huumorintajuisin ala-asteen ope, jonka tunnen. Ja blogista olen aina tykännyt. Useimmat Jannan resepteistä on juuri niitä, jotka huutaa mulle aina, että tee tätä, tee tätä.

Ja sitten Mansikkamäki. Sanotaan nyt näin, että ihmisellä täytyy olla paikka, missä voi käydä ihailemassa, mihin taitavan ihmisen kädentaidot ja mielikuvitus riittää. Mansikkamäki on juuri sellainen paikka. Terveisiä ja ihailevia huokauksia.

Sanon vaan, että vaikeaa tuolta oli blogeja valita, niin huippuja ja taitavia blogeja on mukana. Mukana on monta, joita voin kutsua ystävikseni, monta joita ihailen suunnattomasti, ja monta joiden puoleen käännyn kun epätoivo tai -tieto yllättää ruuanvalmistuksen saralla.

Ai niin, ja ne kahvit vielä!

Tämän parempaa ei kai oo!4 kommenttia:

 1. Kiitos Nanna! Ihania blogeja kaikki. Mä en tiedä jos uskaltaudun haasteeseen, jos pitää rajoittaa viiteen. Mutta sä olisit mun listalla ehdottomasti mukana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässä oli kyllä ihan hirveetä, valita vaan 5. Mulle luettuja ja tykättyjä blogeja on esim. Kokit ja Potit, Peggy, Andalusia, appelsiinia ja Hunajaa, Hellan ja viinilasin välissä2, Dinner4 you 2, Heleens Hobbies, Tiskivuori, Hiidenuhma, chocochili...ei tästä luettelosta tuu loppua. Monta on myös mulle uutta blogia, joita en oo vielä kauheesti lukenu, mutta jotka tuntuu hyviltä jo het ens vilkaisulla.

   Eli oikeesti (Hannele!) Tää oli vaikeinta ikinä.

   Omalta osaltani kehotan sua kuitenkin tekemään sen listan, vaikka kirpaisis. MÄ en nimittäin oo ollu KENENKÄÄN listalla vielä. Itken itseni uneen iltaisin...

   Poista
  2. tää on just tätä: Ja Hannan soppa <3. Tosi tärkeä.

   Tässä voi tulla kun yhteen johtopäätökseen: Ihan huippujengiä joka iikka!

   Poista
 2. <3 <3 <3 Kiitos kehuista! Sanoisin kyllä ihan samat sanat susta, miinus luokanope. Ja oon tietty superotettu että pääsin sun top5-listalle. <3

  VastaaPoista