Eikä kaikki muumit
Sinihomejuustotäytteiset taatelit
taateleita
sinihomejuustoa
Ihanan pehmeitä taateleita myidään kaupassa pienissä pahvilaatikoissa nätisti vieri viereen pakattuna. Osta askillinen, ota taateli kerrallaan käteen, tee viilto kylkeen ja kaiva siemen pois. Se tulee melkein itsestään ja on hyvin vaivatonta (paitsi jos teet 120 kappaletta niinkuin minä).
Sitten avaa sinihomejuustopaketti. Tässä kohtaan kannattaa panostaa johonkin hyvin pehmeään sinihomejuustoon, mulla oli Castellon Creamy Blue käytössä. Ota nokare veitsellä ja pökkää taatelin sisään.
Ja sitten kerralla suuhun. Aivan sairaan tajuttoman hyvää. Mutta kokeilleet jo tietävätkin.
Ja muut kokeilemaan. Glögipalaksi, jälkkäriksi, muuten vaan.
Jokihaka oli näemmä tehnyt vähän jatketumman version, takuulla myös hyvää.
Natasisko tulee viikonloppuna. Tekiskö molempia?
Näin se on: makea+suolainen= <3
VastaaPoistaJa tuohon kun kääräseen palan ilmakuivattua kinkkua, on se tuplasydän.
tuplasydän ja nielaus
PoistaJäi takaraivoon ja pakko oli tänään testata. Huh, miten makiaa, ensi kerralla kääräisen vielä kinkun sisään.
PoistaJuu, ja taatelien makeudessakin on eroja!
PoistaKelläpä ne kaikki taatelit kakussa olisikaan... En yleensä ole mikään sinihomejuuston ystävä, mutta näitä ehkä maistaisin, näyttävät niin hyviltä!
VastaaPoista