About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

lauantai 19. tammikuuta 2013

Sikasynttärit!


Huomenna on Maitotytön 2v. syntymäpäiväjuhlallisuudet. Nyt olis viimeinen hetki siivota tämä työhuone jonka lasiset pariovet niin auliisti antavat olohuoneen puolelle.

Vai nousisko aamulla kuudelta?

Turha luulla, että nämä kakutkaan olisivat tässä valmiina huomiselle, ne ovat itse asiassa viime viikonlopulta kun Maitotytön idoli, naapurin Jerry Romeo täytti kokonaiset 5v!  Jo synttärikutsuissa komeilivat vihreät possut, joten pitihän niitä olla kakuissakin. Väriteema oli muutenkin vihreä, valkoinen, musta. En  sitten tuon kummempaa keksinyt.

Jerryllä oli 3 "vastaanottoa" johon kullekkin leivoin pienet kakut ja yhteensä tehtailin kai noin 120 vihreää, valkoista ja mustaa cakepopsia. Niistä ei oo kuvia. Ai miksikö? No kun pitkästä yhdessä vietetystä ajasta huolimatta me ei vieläkään olla kavereita. Cakepopseilla on aivan omat sfäärit, jonne en tahdo oikein sijoittua. No sain ne lopulta kepin nokkaan ja naapuriin, huokaisin helpotuksesta ja sanoin Adios!


12 kommenttia:

 1. Raikkaan värinen kakku :). Ja onnea Maitotytölle!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut Maitotytölle. Minäkin taistelin eilen kaiken maailman kuorrutteiden kanssa, koska eilen oli siskonpojan synttärit, joille tilattiin aura-autokakku. Henkilölle, joka ei ole ikinä esim. koskenut sokerimassaan siinä oli omat haasteensa ;-) Kyllä on luultavasti ollut Jerryllä suu hymyssä kynttilöitä puhaltaessa arvioisin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I dare you to post it!.... mä luin ensin nopiaa, että aurajuustokakku....

   Poista
  2. Onneksi en ole yllytyshullu ;-) Mutta idea oli kyllä hieno, vaikka itse kehunkin: Korkea kakku, jonka kuorrutin valkoisella sokerimassalla, päälle ostin aura-auton lelukaupasta. Se työnsi pienistä valkoisista vaahtokarkeista tehtyä lumikasaa reunan yli. Olin vähän ylpeä, mutta toteutus oli - no, kotikutoinen...

   Poista
 3. Tuo on sen näköinen kakku, että siihen tekisi mieli ampua tikka ritsalla. Röh röh! Varmasti oli naapurin roomeo tyytyväinen.

  VastaaPoista
 4. Aah, aivan ihana!! Onnea tyttöselle sinne! Meillä on tänä viikonloppuna kolmet synttärit, eiliset oli Angry Birds -teemalla ja niin on tämänpäiväisetkin :) Meillä tyttö ihan hulluna niihin, että kelpaa mennä kyllä ihmettelemään mitä siellä on keksitty ;) Täällä Brasiliassa ei saa Angry Birds -kamaa samalla tavalla kuin Suomessa, niin ystävämme oli hankkinut kaikki somisteet Meksikosta joululomallaan kotona. Birdsit on vasta tulossa tänne Brasiliaan hitaasti.. tänään vielä edessä synttärit perheessä, jossa isä on töissä Roviolla, että sielläkin varmasti vihaisia lintuja nähdään ;) jee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuas on kyllä graafikko(vai kuka sen hahmon keksii?)ollu asialla kun on nämä hahmot luonu, niistä on helppo tykätä!

   Poista
 5. Ihana! Ja paljon onnea pikkuiselle synttäreiden johdosta:)

  VastaaPoista
 6. Ai niin unohtui sanoa että täällä saa noita Angry Birdsejä aika hyvinkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Yaelian. Ja hip, hip hip AB maailman valloitukselle!

   Poista