About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

lauantai 29. syyskuuta 2012

Slurpsis! sano tuomari...

...ja päätti kollegoidensa kanssa valita Karkkikanaa vartaassa (vai olisko tuo tikussa?) Hartwallin Happy Joe-siiderien lanseerauksen yhteydessä järjestetyn Onnen omenoita siideribrunssi-reseptikilpailun voittajaksi.

Arvon tuomarit, keittiömestari, 1. kauden masterchef tuomarinakin toiminut Risto Mikkola, ruokatoimittaja Sanna Mansikkamäki ja Hartwallin siidereistä vastaava tuotepäällikkö Karita Taura kommentoivat annostani seuraavasti:


 Slurpsis! Ei tähän muuta voi sanoa. Todella herkullinen ohje, joka on toteutettavissa yksinkertaisesti. Broilerille aivan uudenlainen maku, joka innostaa varmasti monia kokeilemaan siideriä ruuanlaitossa.Kaunis kuva ja esillepano innostaa kokeilemaan tätä herkkureseptiä.

 Blogia lukiessa pystyin maistamaan makujen liiton suussani, yammyy! Kivaa nimikikkailua. Kekseliäs esillelaitto kuvassa.

 Hyvä idea siideribrunssille. Kauniit kuvat ja herkullinen resepti tuovat heti veden kielelle. Maut sopivat erinomaisesti Happy Joen kanssa nautittavaksi."

Kunniamaininnan ansiokkaista kilpailutöistä saivat

·         Kunniamaininta,  1 .sija, Kokit ja potit:  ”Siiderihaudutettu possu”

Lisäksi haluan vielä liittää tähän listaan oman suosikkini Soul Kitchenin Annan siiderisimpukat.

Voitte juurikin kuvitella, että justiinsa nyt ei oo olo kovinkaan  vaatimaton eikä nöyrä, jos se nyt kauhavalaisella koskaan sellainen on. Sanon vaan, että hirviän kiva voittaa joskus jotakin!

Ja palkinto on jokaisen ruokafriikin unelma: 10 hengen kokkaussessio ja illallinen Risto Mikkolan johdolla.

Ai niin, kiitospuhe...
Kiitos Hartwallille kisan järjestämisestä ja siitä että sain olla mukana edistämässä suomalaista siiderikulttuuria, kiitos tuomareille harvinaisen hyvästä tuomaroinnista, kiitos Maitotyttö, että päätit sinä päivänä ottaa parin tunnin päivänokoset puolen tunnin sijaan. Kiitos Iso-Hoo koemaistamisesta ja -juomisesta, kiitos lukijat ja blogiystävät tsemppaamisesta, kiitos kanssakilpailijoille vastuksesta, kiitos Liemessä Jenni valokuvauskurssista, kiitos inspiraatiosta, mistä lie tullutkin, kiitos tästä voittajafiiliksestä, kiitos, kiitos kiitos!


28 kommenttia:

 1. Slurpsis sanon minäkin! Onnea voittajattarelle!

  VastaaPoista
 2. Tää on niin hianoo! Onneksi olkoon, nyt saat kyllä ihan luvan kanssa pakahtua ylpeyvestä.

  VastaaPoista
 3. Upea juttu, onnittelut täältäkin! Olen niin ylpeä sinusta!

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon, Nanna! Ihanalla reseptillä voitit, nyt on aihetta kyllä olla ylpeä itsestään! Muutenkin ihania juttuja sinulla tulossa, yritämme päästä sinua kurkkimaan sitten messuille :)

  VastaaPoista
 5. Kuinkas vaatimattomasti se etelä-pohjalainen sanonta menikään: hyvää yriti, mutta erinomaasta pakkas tulemaha. Onnittelut hienosta voitosta! Pelkän ohjeen ja kuvan katsominenkin saa veden nousemaan suussa. Luulisi nyt, jotta Urhollekin maittaisi. Terveisi Mimma ja tällä kertaa Oulusta

  VastaaPoista
 6. Siis niin ansaittu voitto!!!!! Onnea tuhannesti!

  VastaaPoista
 7. Jeeee, onnittelut :) mahtava juttu ja UPEA palkinto odottaa!

  VastaaPoista
 8. Paljon paljon onnea voiton johdosta:)

  VastaaPoista
 9. Onnea onnea! Siis mä näin viime yönä unta, että tein näitä tikkuja! Tosin tekemisen puolivälissä hokasin, ettei mulla oo ollenkaan broileria, mutta ajattelin, että nou problemo ja korvasin sen sitten jauhelihalla. Just.

  VastaaPoista
 10. Kiittää ja pokkaa oikein kauniisti kaikille onnittelijoille!

  VastaaPoista
 11. Että ei muuta kuin Happy happy ja Joy! :)
  Hiano kisa ja komia voitto.

  VastaaPoista
 12. Onnea! Kylläpä näyttääkin hyvältä, nälkähän tässä tulee noita kuvia katsellessa.

  VastaaPoista
 13. Super-Nanna, paljon onnea :) Näitä on ihan pakko kokeilla tehdä!

  VastaaPoista
 14. Onnittelut voittajalle! Malttamattomana odottelenkin jo ristiäiskakun kuvaa ;)
  terv. Nuutinminnankaveri

  VastaaPoista
 15. Onnea Nanna

  Toivottaa Mervi

  VastaaPoista
 16. Kiitos vielä kaikki ihanat onnittelijat!

  VastaaPoista
 17. Onnea! Jenni on ylpeä; kuvasi oli kaunis *kyynel* Olet niin voittosi ansainnut!!

  Jenni liemessä

  VastaaPoista
 18. Mahtavaa! Onnea voittajalle!
  Ostin muuten tämän postauksen innoittamana pullon tuota cloudy applea. Alas meni, mutta jatkossa pysyttelen kyllä ranskalaisissa.

  VastaaPoista