About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

tiistai 25. heinäkuuta 2017

JUUSTOINEN KANAHAMPURILAINEN


Kaupallinen yhteistyö Apetina.com

Mun hampurilaishulluus on tullut varmasti jo selväksi. Bastard-grillin tuoma puuhiilien maku-lisäys tänä kesänä ei oo ainakaan laimentanu intoa.

Mutta vaihteluakin täytyy olla ja variaatioita grillaukseen löytyy kyllä loputtomasti, ihan vaikka mentäis pelkällä hampurilaisilla.

Tällä kertaa aloin tuunailla broiskun jauhelihaa. Paahdoin paprikaa ja punasipulia, joka kyllä näköjään unohtui pois reseptistä. Pihvit pysyvät mehevinä ja makua piisaa kun pihvitaikinan salainen ase on Apetina-juusto, my favourite. Enää raikas kastike ja se on siinä!


 Resepti löytyy kielellä jos toisellakin Apetina.fi -sivustolta.  Ja nyt, tämän viikon ennustetun helleaallon kourissa ulkona grillailu on kyllä ihan parasta.

(Täällä Nanna Rintala, Maaninkajärvi,  25.7.2017,klo 11.50 lämpöasteita +13 C)


Muita hampurilaisia:

Paras hampurilaissämpylä
chorizo-burger
Gochujang- hirvihampurilainen
Bulgurilainen
Minicheddarhampurilaiset
Perusburger grillissä
Nyhtöhirvipurilainen

Kaupallisessa yhteistyössä Apetina.com

2 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä! Itse muuten juuri tänään tein broileripyöryköitä, joihin laitoin jääkaapista löytyneen Apetinan jämän. Sekös se salaisuus olikin, kun pullat onnistui niin hyvin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei se kyllä ainakaan pahenna. Juusto tuo maun lisäksi niin paljon mehevyyttä!

      Poista