About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

perjantai 16. joulukuuta 2016

SEESAMIPANEROITUA FETAA JA HUNAJAA


Ja viikunaa, sitä ei sovi unohtaa. Tämän voisi liittää niihin klassikoihin, joissa muutamaa raaka-ainetta yhdistelemällä saadaan aikaan jumalaisen yksinkertainen mutta ihanan makuinen annos.

Vähän tuo fetan paneroiminen tietysti vaatii viitseliäisyyttä, mutta on vaivan arvoista. Juuston voi kyllä kernaasti tarjota myös sellaisenaan hunajan kanssa. Tämäkin resepti on tässä kuussa ilmestynyt täällä Apetina-sivustolla. Siellä alkaa olla jo aika hieno kokoelma.

Ja anteeksi. Sulla alkoi varmaan tehdä mieli seesamipaneroitua fetaa. Nyt just joulun alla kun olis muutakin hommaa kun PANEROIDA FETAA!

Lieviä joulustressin oireita. Entä teillä?


Kaupallinen yhteistyö Apetina.com

3 kommenttia:

 1. Oikeassa olit, alkoi tehdä mieli ja kun tiskipöydällä tönöttää pussi seesaminsiemeniä, jotka olisi ollut hyvä syödä jo lokakuussa. Ei muuta kuin fetakauppaan!

  VastaaPoista
 2. Onko tuolla Apetina-sivulla joku muu resepti heti tuon salaatin alla ilman otsikkoa, vai enkö mä nyt tajua...?
  -Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, siellä on tosiaan menneet reseptit sekaisin, tekoohje on polentaa...Olen ilmoittanut, jospa he huomenna korjaavat. Kiitos!

   Poista