About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

tiistai 26. toukokuuta 2015

Philips Pasta Maker -koneen voittaja on....


Philips Pasta Maker arvontaan osallistui muutaman tuplakommentin poistamisen jälkeen 110 kommentoijaa. Joista Random. Org numeronarvontakoneella voittajaksi valikoitui kommentti numero 47.Kommentti numero 47 taas osui tryffelipastan lempparikseen nimenneelle Ailalle. Ailalle lähtee sähköpostia ja osoitteen saatuani Philips toimittaa koneen suoraan Ailalla.

Paljon onnea Voittajalle!
Kiitos kailkille osallistujille myös. Aina joku teistä voittaa! Oli muuten ihana lukea teidän lempipastojanne, luettelo oli kyllä kattava, niukista klassikoista ketsuppijauhelihamössöön ja kaikkia sieltä väliltä. Ilman sen kummempaa tilastointia, näytti kyllä että pasta carbonara eli Miilunpolttajan spaghetti on yksi kaikkein suosituimmista. Munkin kakkonen. Koska äitini tekemää bologneseä (hirvestä) ei vaan voita mikään!


1 kommentti:

  1. Kiitos tuhannesti Nanna ja Philips! Mulla ei yleensä ole arpaonnea, pitäisikö nyt laittaa lotot ja muut vetämään :). Tryffeli on niin hieno herkku, että siihen ei kyllästy, pari kertaa sitä maistaneena. Tavallisempia pastoja tehtaillaan varmasti jatkossa ihan urakalla ja gluteenitonta aion kokeilla työkaverille.

    VastaaPoista