About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

tiistai 12. toukokuuta 2015

Kuuman kesän pantteri


Meidän Maitotyttö on aikamoinen veitikka. Joku kuukausi takaperin se yllätti iltasatua lukevan äidin tiukalla kysymyksellä.

- Äiti, miksi sä et halua olla kuuman kesän pantteri?

Tyrmäävään kysymykseen oli vaikea löytää yhtä tyrmäävää vastausta. Facebookin puolellakin sitä pohdittiin ystävien kesken ja yllättävän moni toisti saman kysymyksen tai epäili ettenkö sittenkin salaa haluaisi olla.

Ja mitä se Likka yleensä kysymyksellä tarkoitti?

Mutta jos haluatte kuulla mikä mä kernaasti olisin, niin nyt kerron sen teille. Blogiringissä on meneillään toukokuun ajan äänestys Kesän kuumimmasta blogista. Äänestää voit sekä ruoka-, leivonta, että lifestylekategoriassa. Yhteystietosi jättämällä osallistut  350€ arvoisen Arabian kattauksen arvontaan.

Jos siis juttuni ovat koskaan sinua hauskuuttaneet, reseptini yllättäneet, inspiroineet tai käynnistäneet kuolanerityksen niin panepa toimeksi. Jos nyt pystyt ihanien blogien seasta valinnan tekemään.

Mutta siis: Haluan olla Kesän kuumin blogi.

Siitä Kuuman kesän pantterista en niin tiedä.


9 kommenttia:

 1. Paree tulla kuuma kesä, koska mä aion niin olla pantteri! :D :D

  VastaaPoista
 2. Ahahahaa!!! Tuossa on kyllä tavoittelemisen arvoinen titteli. :D Etköhän sä Nanna pyri siihen sinäkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. en tiiä, taidan olla enemmän lehmätyyppiä... :)

   Poista
 3. Mun mies saa kruunata minut kesän kuumin Walesin tikru-vaimo tittelillä, koska jotain kuumaa minäkin haluan olla tänä kesänä :D Kuuma kun on niin tän hetken hottia ja tahtoo olla kerrankin trendikäs.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paras titteli tulee omalta perheeltä! Ja minä en kerro teille kenellekkään mitä kuuma tarkoittaa swahiliksi. Mutta nyrkkisääntönä voi sanoa, että Keniassa ei kannata hokea, että ompa kuuma....

   Poista
 4. Maitotyttö <3
  En kestä, miten ihana tyyppi hän on (enkä ihmettele, äitikin on hot ja ihq)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllon kuule omena kauas puusta puronnu ! :) Niin ihq pn maitotyttö!

   Poista