About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

lauantai 7. joulukuuta 2013

Yösyöntiä


Onneksi se ei ole mun säännöllinen harrastus. Mutta joskus, ihan joskus vaan, tulee kauhea himo jääkaapille öiseen aikaan, kun muistaa, että siellä on jotakin tiettyä.

Kesken Tuntematonta sotilasta kipaisin jääkaapille, repäisin auki nakkipaketin, voitelin näkkärin voilla ja puserrin sinappivanan keskelle.

Ja lavastin kuvan kun tajusin, että haluan jakaa tämän hetken. Mutta vain yhden ainokaisen kuvan.

Atrian Kulinaari nakkipaketti (2kpl) oli jääkaapissani, kuin myös 1 kg Atria Kulinaari ulkofile (jota en sentään alkanut keskellä yötä paistelemaan), koska joulukinkunhimossani vastasin Jees Atrian ruokabloggareille suuntaamien Arjen nautintoja ja Juhlahumua - haasteisiin. Haasteissa kyseisistä tuotteista valmistetaan teemaan sopiva annos. Kummastakin kategoriasta valitaan voittaja-annos, joka palkitaan joulukinkulla, kaikilla Atrian joululaatikoilla, sekä Riddersheim Gourmet -valikoimalla. Lisäksi Juhlahumua annos pääsee toteutukseen Ravintola Graniittilinnan listalle ja nakkiruoka ravintola Palmion. 

Ja jokainen osallistuvasta 15 bloggarista saa joulukinkun. Pitäkää lukijat silmat auki tällä viikolla blogeissa esiintyvien reseptien varalta, aikaa toteutukseen on vain Lucianpäivään saakka. Ja parasta kaikesta, teidän ei tarvitse äänestää missään, otatte  vaan parhaat reseptit toteutukseen jos inspis iskee.

Ai niin, ja pitäkää mulle peukkuja!Yhteistyössä Atrian kanssa. Atria toimitti käyttööni veloituksetta 2 kpl nakkipaketteja ja 1 kg ulkofilettä haasteita varten. Joulukinkku saapuneen lähempänä aattoa.


15 kommenttia:

 1. Vaihekuvat olisi kyllä olleet paikallaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa, että ihan nakkinäkkäri-tutorial. En tiiä riittääkö rahkeet....

   Poista
 2. On kyllä maukasta nakkia. Onnea kisaan. :)

  VastaaPoista
 3. Meinasin tehdä eilen saman illalla, mutta sain hillittyä itseni ... otin salamia, juustoja, perunasalaattia ja ja ja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa Johanna, että ihailen sun itsehillintää....

   Poista
 4. Komppaan Campasimpukkaa, vaihekuvat olisivat kyllä olleet paikallaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kellään ei oo näin vaativia lukijoita kun mulla!

   Poista
 5. Ihana yöpala ! Ihan huippu :D kaikessa vaativuudessaan ja ne vaihekuvat tosiaan ;)

  VastaaPoista
 6. Hihii! Ei pidä aliarvostaa nakkia. Minäkin pistän meiheni ihmetykseksi niitä usein leivän päälle. Toimii.

  VastaaPoista
 7. Ihan paras tuo nakkikuva! :D

  -Heidi

  VastaaPoista
 8. Mä en olis kyllä malttanut mitään leipää voidella, pelkkä nakki sinapilla suuhun vaan... :-D Yösyöpöttely on ihan parasta.

  VastaaPoista
 9. Toi on kyllä hyvä tapa nauttia nuo nakit :D.

  Tavoistani poiketen rykäsin haasteeseen kehittelemäni reseptit ruuiksi samana viikonloppuna kuin sain lihalähetyksen ja eka reseptikin on nyt postattu, vähän outo olo. No eiköhän se nakkireseptin puhtaakskirjoitus jää kuitenkin viimetippaan ;).

  Onnea kisaan!

  VastaaPoista
 10. Mahtava nakkiresepti :D Onnea kisaan!

  VastaaPoista
 11. Hei! Jossain vanhassa postauksessasi ("Nopsa kanatahna") mainitset, että tunnet hyvän tonnikalatahnaohjeen. Voisitko laittaa sen joskus tänne blogiin - vai löytyykö se jo täältä? Terveisin ja mukavaa joulunodotusta toivotellen Riikka

  VastaaPoista