About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

maanantai 8. lokakuuta 2012

Heinzin hyvä mieli!


Että jostakin pienestä voi joskus tulla niin hitsin hyvä mieli. Sellainen että ihan mahanpojasta asti kuplii ylöspäin huulia kohti pieni hymynkare uudestaan ja uudestaan.

Hain eilen paketin, jonka olin unohtanut postiin, tai no en unohtanut, mutta jemmasin pakettikortin niin hyvin, että en sitä enää löytänyt. Ystävällisest lähipostini Salen myyjät sitten etsivät lopulta pakettini. Tiesin sen sisältävän jotakin terveisiä Heinzilta, mutta kun lopulta vedin pullon esille ja näin etiketin, mua alkoi aivan järjettömästi hihityttää.

Jos joskus on joku haaveillut saavansa nimensä neonvaloihin, miltähän se mahtaa tuntua, kun ketsuppipullon kylkikin herättää näin suuria tunteita meikäläisessa.

Pullon mukana tuli kirje, jossa kerrottiin, että Facebookissa on meneillään kilpailu (viikon 42 loppuun), jossa voit suunnitella oman tekstin omaan pulloon. 50 parasta ehdotusta saavat oman ketsuppipullon itse suunnittelemallaan etiketillä.

Aika hauskaa!

10 kommenttia:

 1. Hyvä mielipä hyvinkin! Hakusanalla "flunssantappokeitto" pamahdin tänne aamulla todella kypsissä tunnelmissa, mutta nyt parin tunnin lueskelun jälkeen tuvan täyttää lupaava tuoksu ja olo on huomattavasti elinkelpoisempi. Rusinana pullassa oli nakkipizzaresepti, illaksi tulossa vieraita enkä millään viitsisi kauppaan... Nyt lähtee nakkipiirakka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tästäpä kommentista hyvä mieli jatkui! Nakkipitsasta en kyllä ota vastuuta... ;D

   Poista
 2. Vau, onpa hieno :). Meidän naapurin poika sai muuten rippilahjaksi hopeakorkkisen Heinzin lasisen ketsuppipullon, mutta etiketti oli kyllä ihan tavis.

  VastaaPoista
 3. Hihi, ihana! ei ihme että hymyilytti kun avasit paketin :)

  VastaaPoista
 4. wow, ompa hauska idea heiltä, kelpais mullekin :D

  VastaaPoista
 5. Voi vautsi. Minä olen hehkuttanut Heinzia blogissani vuosikaudet, ja sitten jään vaille tämmöistä ihanuutta. Nyt ryhdyn kyllä murjottamaan. :D

  VastaaPoista