Mulla on just nyt vähän kiire elämässä. Kiire tarkoittaa ohimenevää blogin laiminlyömistä. Sitä, ettei parhaita tarinoita ehdi jakaa ihan tuoreina. Esimerkiksi meidän kanarouvat. Tai tytöt, niinkuin meillä tykätään näitä kukottomia hupakoita kutsua, olisivat ansainneet postauksen jos toisenkin.
Ei jutun juttua. Sanotaan nyt kuitenkin, että kyllä ne ovat takapihalla olleet kesäkuun 1. päivästä. Kulta, Elsa II, Hjördis ja Late. Aluksi ei ollut kyllä Latea vaan oli Rambo. Late oli viime vuoden se kesy linssilude, jota ei noudettaessa nukkuvista kanoista löytynyt, mutta kun kuukausi jälkeen saimme viestin, että haluatteko tulla hakemaan, Late on löytynyt, se on juuri hautonut 2 tipua ja yrittää ottaa herodesmaiseen tyyliin kaikki muut tiput hengiltä. Jos meillä olisi rauhallisempaa.
Pakkohan oli Late kotia hakea ja Rampo lähti vaihtoon, se kun oli juuri päättänyt aloittaa hautomisen. Samaa hommaa on kovin sinnikkäästi tehnyt myös kuvassa oleva Kulta.
Sen minä vaan sanon, että kyllä kanan hautomisvietti on mahdoton!
Kiire, se tarkoittaa myös nopeita arkiruokia.
Näppärä, helppo ja loputtoman muuntautumiskykyinen on tietenkin uunimunakas eli frittata. Se nielaisee syliinsä kyllä niin kasvisten kuin leikkeleiden ja juustojenkin jämät. Kaikki mitä kaapissa löytyy.
Tämän kertainen frittata on kreikkalaishenkinen. Tomaattia, paprikaa, punasipulia ja fetaa. Oi nam sanon minä.
Reseptin tähän frittataani löydät klikkaamalla Apetinan sivulle. Poiketkaahan reseptin perässä. Sieltä löytyy myös monta muuta inspiroivaa reseptiä.
Nautitaan kananmunista, kaupasta tai oman kanan kopista!
Kaupallisessa yhteistyössä Apetina