About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

perjantai 2. syyskuuta 2016

TÄMÄ PAISTILEIPÄ ON HIRVEÄ!


Aivan HIRVEÄ. Mutta toisaalta, hirvihän on kyllä parasta. Naudanpaististakin leipä onnistuu, mutta jos käsiisi vain saat hirven paistia, niin suosittelen ehdottomasti.

Jos nyt laitat vaikka hirven routapaistin uuniin ja aiot syödä sitä perheen kesken, niin suuri mahdollisuus on, että tähteitä jää seuraavillekin aterioille. Tykkään sipaista paistiviipaleen ihan ruisleivän päälle, hirvestä valmistuu myös etikkaisen herkullinen paahtopaistisalaatti.

Mutta sitten jos mennään sinne syntiosastolle, niin siihen mulla on teille paras resepti. Tai ei nyt varsinainen resepti, mutta paistileipä ehdotelma. HIRVEÄ.


PAISTILEIPÄ hirvenpaistista

 
Sipaise sämpylänpuolikkaat (paahda halutessasi) maustetulla majoneesilla. Asettele alapuolelle ensin salaatinlehtiä, sitten paisti, suolakurkku, marinoitu sipuli ja lopuksi reilusti pannulla leivinpaperin päällä sulatettua juustoa. Kansi päälle. Runsaus on avainsana. Palkintona herkullisuus.

Mä kualen. Tää on niin HIRVEÄ tää PAISTILEIPÄ! 

 

6 kommenttia: