Viime viikolla - ja edelleen- innostuttiin kukkakaalien pelastuksesta häsällä #kukkakaalitalkoot. Oikeasti nyt on aika innostua kaikista kotimaisista sesongin juureksista ja kasviksista. Mitä ihanaa aikaa elämmekään!
Miten meenkään halpaan joka kerta?
Ilo oli siis suuri kun sain koostettavakseni Lännen Median sanomalehtien tämän päivän ruokasivuston punajuuriteemalla.
Paahdettujen punajuurien yksinkertaisesta ylellisyydestä oli pakko muistuttaa.
Kertoa, että kahvi ja kardemumma maustaa punajuurisalaatin aivan uuteen uskoon.
Ja että punajuuriburger sinihomejuustolla vie paitsi nälän, myös mielenrauhan, ellei sitä pääse hetikohta valmistamaan.
Kahvikakku-resptiä haettaessa punajuuri-suklaa kakku ei ehkä tule aivan ensimmäisenä mieleen, mutta sen pehmeämpää kahvikakkua saat hakea. Ei ole kuivakakku, ei.
Mutta oottekos tehneet punajuuresta sinappia?
Reseptit julkaistu tänään sanomalehdissä, joille Lännen Media tuottaa sisältöä.
Mun on pakko myöntää, että meillä punajuurta syödään eniten säilykemuodossa. Ei taaskaan siksi, ettenkö pitäisi siitä, mutta nuo muut ;) Mutta toisaalta, sitä parempaa herkkuahan se sitten on, kun harvoin "pääsee" syömään.
VastaaPoistaPsst..Miten sitä tosiaan vieläkin menee joka kerta halpaan, kun käy vessassa..
no, punajuurihan on säilöttynäkin parasta!
PoistaPunajuuri on ollut tämän syksyn suosikki. Meillä on punajuuria paahdettu uunissa ja tehty punajuurisipsejä - katosivat muuten yhdellä istumalla. Punajuuririsotto vuohenjuuston kera oli niin herkullista. Nyt houkuttelis kokeilla tuota sinun burgeria punajuurella.
VastaaPoistajoo, punajuuri vaan on, parasta kaikella lailla!
PoistaPunajuuritartar!!?? Kuulostaa loistavalta! Rakastan punajuurta, tästäpä jutusta sai monta hyvää käyttöideaa :)
VastaaPoista