About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

maanantai 24. joulukuuta 2012

Joulutervehdys ja pakkoloma


Lämmin joulutervehdys kaikille ystäville, blogiani lukeville, tänne satunnaisesti eksyneille sekä ihanille kanssabloggaajille.

Tietokoneeni sanoi perjantaina irti kaikki sopimuksensa, antoi kaikkensa ilemeisesti Urhon aamuiseen Minecraft sessiioon ja päätti lopettaa surffauksen kertaheitolla saappaat jalassa. Välipäivinä luultavasti sitten tiedän onko kovalevy kunnossa... äitini sanoin, kuultuuan katastrofista " no siinä meni blogi ja kaikki!" ;D
Onneksi ei nyt sentään ihan näin, mutta luultavasti uudet postaukset ovat nyt jonkun aikaa katkolla. Ehkä ihan terveellinen pakkoloma.

Joulupäivänä ainakin haluan kattoa E.T:n Urho8v. kanssa....

Mutta kun tässä olis ollu niin kaikkea kivaa postattavaa....

7 kommenttia:

 1. Auts! Liian tuttua on nuo paukkuvat kovalevyt..
  Hyvää joulua kuitenkin!

  VastaaPoista
 2. Voi kehveli, minkä teki! Onneksi blogattavat jutut ehtii sitten tuonnempanakin. Hyvää joulua sinne lakeuksille!

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo äidit. Minun äitini osti kuulokkeet televisioonsa, mutta ei löytänyt kuulokeliitäntää. Lupasin auttaa asiassa. Niinpä äitini otti seuraavalla vierailullaan kuulokkeet mukaansa meille. :-D

  VastaaPoista
 4. Hyvää Joulua koko porukalle. Toivottavasti ei paukahtanut kokonaan ja me jaksamme onneksi odottaa - emme tosin malttaisi kovin kauaa.

  VastaaPoista
 5. Ihana kuva! No onneksi ei mennyt sentään blogi samalla kun tietokone;D Ja täällä jaksellaan odotella.Oikein hyvää joulua!

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti kuulemme sinusta taas pian! Rentouttavaa blogivapaata! :)

  VastaaPoista
 7. toi on kyllä aika kenkkua, mulle kävi sama juttu viime vuoden pääsiäisenä, läppärin kovalevy kilahti totaalisti...onneks sieltä sai vielä suurimman osan väkisin kaivettua ulos...mutta harmitti se silti kun olisi ollut ajankohtaista ja "asiat päällä"...

  VastaaPoista