Torstain ruoka-aukeamalla tänään mun juttua aiheesta ja ihanat reseptit. (Reseptit löytyvät Turun Sanomat, Kaleva ja Lapin Kansa, Ilkka-Pohjalainen, Hämeen Sanomat ja Forssan Lehti, Keskipohjanmaa, Kainuun Sanomat ja Länsi-Suomi.) Vai miltä kuulostaa Marokkolainen harirakeitto?
Harira |
Tai tuhti Neljän pavun chili?
Myös pavut, feta ja yrtit(paljon korianteria) ovat upea yhdistelmä, kivaa twistiä kun tarjoilet salaatin tortillakupeista.
Extra-juttuna paneudutaan, vielä vuoden 2022 googlatuimpiin resepteihin, USAssa ja maailmalla. Jenkkilistan kärjessä komeilee Sugo, tuo perinteinen italialainen tomaattikastike. Itseasiassa TOP10 listan myös päättää aika lailla sama resepti... mutta lue itse.
Hyviä reseptejä
VastaaPoistaKiitos paljon!
PoistaYleensä loppukesästä tulee käytettyä eniten papuja ja linssejä, kun kokkaan espanjalaisittain. Tykkään kyllä, mutta muulloin tulee liian harvoin laitettua.
VastaaPoistaMulla on just odottamassa yks espanjalainen voipapu- tonnikalaresepti, jota palan halusta kokeilla. Toisaalta pavut ja linssit on tosi hyvää talviruokaa, täyttäviä ja täyteläisiä. Toki tiedän miksi kokkaatte espanjalaisittain juuri loppukesästä!
Poista