About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

perjantai 7. huhtikuuta 2017

KUKA TULEE? WHAT'S COOKING HELSINKI

Ja joka tulee, tulkoon huomenna.

Yleisöystävällinen ja ilmainen tapahtuma järjestetään Helsingin Kellohallissa huomenna klo 12- 18, What's cooking Helsinki.  Me bloggaajat osallistumme aamupäivällä seminaareihin, mutta klo 12 ovet avautuvat kaikille. 

Kolme näytöskeittiötä tuo non-stoppina yleisölle 20 minuutin kokkausnäytöksiä, laidasta laitaan. Onko joku muu kuin minä  sun suosikkibloggarisi uskaltautunut lavalle? Tsekkaa ohjelma täältä.En pysty vastustamaan näytöskeittiöitä. Oon saanut olla lavalla Sara La Fountainin ja Akseli Herlevin kanssa ja välillä ihan yksin. Aina on ollut kivaa. Koskaan ei tiedä mitä tapahtuu.

Ja mitään en lupaa. Paitsi Lohta ja Pak Choyta.


Viimeksi olin Sarkamessujen lähiruokatorilla opettamassa Janne Katajalle piimävellin tekoa. En tiedä kuinka se oikein meni, mutta piimävellin lomassa ehdin mm. tanssia häävalssia toisen juontajan kanssa.  Ja laulaa luikautin pitkäpiimäisen?n biisin. Mikään näistä ei ollut käsikirjoituksessa (missä käsikirjoituksessa?), ilmeisesti keittiötriomme oli melkoinen hulluuden inspiraatio, sillä lopulta Janne Kataja seisoi myös päällään.

Viime vuonna WCH-tapahtumassa sain kokkailla korealaisia lihapullia ihan primetime, heti puolenpäivän jälkeen. Nyt olen lieden äärellä 16.00. Toivottavasti yleisö löytää vielä paikalle, viime vuonna viimeiset näytökset olisivat voineet saada hiukan enemmän yleisöä.

Sitä tässä nyt jännitetään. Tulkaa siis paikalle, tutustumaan myös Teurastamon alueen ravintoloihin, vaikka lounaalle. Ja paikalla on myös bloggaajien (lähinnä kaikuvausrekvisiitta) kirppis.

Nappaa essun kulmasta, nähdään!

...ja anteeksi nämä näytöskeittiökuvat vuosilta -12 ja -13. En nyt löytänyt muutakaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti