About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

perjantai 15. heinäkuuta 2016

Mansikka-juustokakkujäätelö


Mitäs tässä kursailemaan.

Hyvää on.

Sitruunaisen, mansikkaisen pilvenpehmoista, aivan juustokakkumoista. Mutta kylmempää.

Extra-juustokakkumoista, jos tarjoilee murennettuja digestive-keksejä viereen.

Eikä mitään jäätelökoneita. E-hei.





Vai pitäsikö sanoa juustokakkumaista? Ei kyllä tämä jäätelöherkku on ehdottamasti juustokakkumoista.

Reseptini olen antanut Apetina.com sivustolle.


Lody sernikowo-truskawkowe. Jos halua tsekata reseptin myös puolaksi. Emmäkestä. Puolaksi!


Hyvää on.



Yhteistyössä Apetina

4 kommenttia:

  1. Poznajcie Nanna!

    Täällä on nyt sairastettu viikon päivät jotain pirullista kesäflunssaa, mutta ilmeisesti parempaan päin menossa, kun alkoi kuola valua... (rään sijasta....)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tämäs on monipuolinen resepti. Ei pelkkään herkutteluun vaan myös flunssa-indikaattorina!

      Jos olisin presidentti, kieltäisin kesäflunssat ylipään...

      Koska tuutte Sjoen uudelle stadionille?

      Poista
    2. Jaa-a, ei ehkä stadionille, mutta viikon päästä suuntaamme Apupojan kotikonnuille...

      Poista
  2. Nam, nam, nam - tuo pitää tsekata.

    VastaaPoista