About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

maanantai 10. elokuuta 2015

Katujuhlatunnelmaa - Straight from Dallas


Tämän vuoden katujuhlien teemana oli Dallas. Tunnarimusiikin soidessa  tehdään vielä viimeisiä valmisteluja. Minä kyllä olin toisaalla.

Taistelin omalla terassilla 8kg kanssa ribsejä. Ne olivat 3 tuntia uunissa ennen grillausta, mutta olen minä nyt paljon parempiakin syönyt.Ilma helli meitä ehkä kesän kauneimmalla illalla. Me syötiin, kisailtiin, katsottiin lasten tramppaesityksiä, opeteltiin rivitanssia, naurettiin ja juteltiin. Isäntäpari oli miettiny kattaukset ja muut vimpan päälle. Kameraan tallentui kuvia hyvin epätasapuolisesti. J.R:stä eli kotoisesti Jormastakaan ei yhtään kuvaa. 

Mutta tästä pääsette tunnelmaan:Bootsit ja hame stemmaa tietenkin.

  
Eikä hymy hyydy.


Farm hand grillasi loisto hampurilaiset.


Kaikki yksityiskohtia myöten kunnossa.Lasten pöytä

 Kadun Cowboyt.

Wisteria Lanen Täydelliset Nelosvaltauksen naiset

Misut jonossa. Ja yksi emäntä. Tämän kuvan piti ottaa kyllä niin, että BOOTSIT näkyy!


 Itsetehdyt hampurilaiset omilla täytteillä ja cole slaw olivat niin hyviä. Ai niin ja sitten oli ribsejäkin. 


Juhlat on aina tosi tärkeät ja odotetut kadun lapsille. Maitotyttö puhui jo viikkoja, että saa valvoa yhtä kauan kuin äiti. 11.30 p.m vein ihan nihkeän hikisen tytön suihkuun ja nukkumaan. Ja onnellisen.Illan kauneimpana parina palkittiin teemajuhlien  todellinen Dallas-vaimolook ja hänen ilmiselvä countrylaulaja-miehensä.Palkinnon olisi voinut antaa myös ihanasta juustokakusta.


Kiitos kun oli mukavaa! Ensi vuonna 10-vuotisjuhlat!2 kommenttia:

  1. Ihanat teemajuhlat teillä! Kumpa tällaiset juhlat tulisi tavaksi Suomessa :)

    VastaaPoista