About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

tiistai 9. helmikuuta 2010

Toast Panike

Kolmen juuston porokeitto sai alkuruuakseen siis Toast Paniken. Mistä lie nimi tulee mutta resepti on aikanaa löytynyt Maalahden Limpun kyljestä. Maku on ihana!

300g graavattua siikaa
Kaksi keitettyä kananmunaa
Yksi sipuli
1dl creme freichéa
Tilliä
Valkopippuria
Maalahden Limppua


Leikkaa peratut graavatut fileet pieniksi paloiksi. Hienonna sipuli ja kananmunat. Lisää muut ainekset creme fraichen sekaan. Pane runsaasti seosta Maalahden Limpun päälle.

Tässä siis ensimmäinen ateriakokonaisuus. Kuukausi meni ennen kuin sain julkaistua, toivotaan että tahti vähän tästä reipastuu. Innolla kommenttejanne odotellen.

4 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille ja terveisiä lumisateisesta Pirkkalasta!

  Mää sitten jaksan lukea loputtomiin reseptejä ja ruokablogeja. =D

  VastaaPoista
 2. Postaus on jo aika vanha, mutta ajattelinpa nyt kommentoida! Hyvää on ja nimi Panike taitaa tulla siitä kun Maalahden lähellä Raippaluodossa on kylä nimeltä Panike. Siellä kesäni viettäneenä voin hyvin uskoa että kyseinen "sörsseli" on joskus alkunsa sieltä saanut!

  VastaaPoista
 3. Kyllä nämä vanhempiinkin teksteihin tulee kommenteista ilmoitus mulle, niin eivät jää lukematta. Kiitos, anonyymi, olenpa taas viisahee! Nimen alkuperä selvisi!

  VastaaPoista