About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

torstai 2. helmikuuta 2017

TÄYTETYT BATAATIT


Täytetyt uunibataatit on kyllä ollut tämän kauden suosituimpia uutuusreseptejä. Mitä ihanampia täytteitä pukkaa  näihin oransseihin jättiläisiin blogilla jos toiselle. Mutta nämä ovatkin superhelppoja valmistaa ja bataatin makeus sietää kovalla kädellä maustamistakin.

Ja niin paljon helpompia kuin ne bataattiranet, joita en saa koskaan onnistumaan. Kaikki muut saa.Mun tämänkertainen täyte pohjautuu kikherneisiin, ja fetaan ja muuhun itämaiseen meininkiin. Olisi ollut oiva kasvisruoka, mutta kun satuin huomaamaan kaapissa pari kohtapuoleen lenkille lähtevää prosciutton siivua, niin pökkäsin ne mukaan. Eli Good Bye kasvisruoka! Vain muutaman siivun tähden.


Mutta hyvin voisi olla. Oikein mainiosti ja maistuvasti.

Reseptin olen toteuttanut kaupallisessa yhteistyössä Apetinan kanssa, eli se löytyy Apetina- sivuilta. Äläkä suotta piinaa itseäsi, sillä minullekaan ei makseta klikkauksista, eli rohkeasti vain reseptin kimppuun.

Minä olen palkkioni saanut! 

Kaupallinen yhteistyö Apetina.com


2 kommenttia:

  1. Miten sattuikin että juuri tänään testattiin uunibataatteja! Ens kerralla enemmän mausteita,ja koska meillä kannatetaan kasviskeskiviikkoa niin voitais kokeilla tällä reseptillä-ilman prosciuttoa:)

    VastaaPoista
  2. Ilman prosciuttoa käy oikein hyvin!

    VastaaPoista