About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

maanantai 6. kesäkuuta 2016

#TASTETWISTMäkin twistasin. Kun ymmärtää ja arvostaa (tai  vaikka inhoaa) klassikkoja, saa niitä mennä tuunaamaankin. Joskus menee syteen, mutta toisinaan saa aikaan ihan uutta ja herkullista, vähän erilaista. Maistuu sitten taas se klassikkokin seuraavalla kerralla.

Tällä kertaa iski twistausinto brittiklassikkoon fish and chips. Hauesta tekaisin tuorejuustolisällä pehmoiset pihvit ja perunaranskalaiset saivat väistyä bataatin tieltä. Ei huono. Hauraat pihvit menisivät hyvin hampurilaisessakin. Resepti tähän mun fish & chips- muunnelmaan löytyy Apetinan sivustolta (tässä linkki suoraan reseptiin).

Ja sitten vielä muistutus. Ihan jokaikinen voi osallistua Apetinan tastewist kuukauden kilpailuun instagrammaamalla jonkun oman ruokaluomuksensa, jossa on joku pieni twist.  Tägää kuva #tastetwist. Muuta ei tarvitse tehdä. Paitsi voi käydä äänestämässä Apetinan sivuilla, jonne kuvat nostetaan, eniten ääniä saanut voittaa. Viime kuussa se oli muuten Tinskun keittiössä Suomesta. Tämän helpompaa kisaa ei ookkaan! Nyt lähtee voittajalle laadukas kattilasarja. 

Eli heti kohta kuva instaan!  


Yhteistyössä Apetina

3 kommenttia:

  1. Hauki on loistokala. Saaressa hauki on aina tervetullut saalis. Siitä saa kyllä niin monenmoista. Käyppä Nanna kurkkaamassa mun haukea jettesaaren tapaan. Vie kielen mennessään :D #tastetwist palkinto on tosiaan tulossa... Ihan mahtavaa <3 Ja vink vink, toivottavasti tulee taas voitto Suomeen. Johdossa tällä hetkellä on upea Kulinaari-blogi suukkokakullaan <3 Kaikki nyt äänestämään :) Lupsakkaa viikkoa Nanna <3

    VastaaPoista
  2. Pitääkö olla Apetinaa siinä ohjeessa? Apetinaa kun saa täälläkin...

    VastaaPoista