About me

Ruokamaailman onnistumisia ja pettymyksiä äidin ja vähän muidenkin resepteillä. Gastronomian perinteet kohtaavat puolivalmisteet. Milloin missäkin kulttuurissa.

perjantai 8. huhtikuuta 2016

WHAT'S COOKING HELSINKI


Lauantaina se selviää. Teurastamolle kokoontuu mahtava porukka bloggaajia nauttimaan hienosta ja kiinnostavasta aamuseminaarista ja iltapäivän Workshopeista. Supermahtavaa nähdä vanhoja tuttuja tehdä uusia.

Tule säkin paikalle.  Klo12-17 on maksuton yleisötilaisuus, jossa pääset katsomaan kun mestarikokit  me ruokabloggaajaat häärätään 4 eri näytöskeittiössä valmistaen suosikkiannoksiamme. Tai mitä sitä nyt puolessa tunnissa kerkiää, näillä taidoilla (Ihan hitosti toivon, että ainakin korealaisia lihapullia). Tarkempi aikataulu löytyy tapahtuma-sivuilta.

Nähdään!


10 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Mä raahasim sun kirjan mukaan . Haluan signeerauksen!

      Poista
  2. Olipas mahtavaa nähdä, mutta ne korealaiset pullat jäivät väliin tällä kertaa omien menojen vuoksi...Toivottavasti nähdään pian taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei voi olla omassa ja toisen keittiössä yhtä aikaa! Näkyillään!

      Poista
  3. Kiitokset lihapullareseptistä ja hyvistä neuvoista leivinpaperin käytössä (vähänkös oli hölmö olo aina välillä, kun ei ole itse tajunnut) Ihanaa kevättä! Toivottavasti törmäillään taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja mua niin lujaa jänskätti, että onko mulla mitään sanomista leivinpapereista, mitä te ette jo tiedä.

      Mutta näköjään ollaan aikajämähtäneitä suutin osa siihen leivinpellin vuoraukseen! Ihanata kevättä sullekin.

      Poista
  4. Oli tosi kiva nähdä ja oppia uutta. Toivottavasti nähdään joskus taas.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No varmasti Sanja. Niin hauskaa joka kerta kun joku blogi saa kasvot!

      Poista