Kaikki äitini reseptit
Pages
(Siirrä kohteeseen…)
Etusivu
▼
tiistai 19. helmikuuta 2013
Kunnon makkarasalaatti
›
Kunnon makkaran syvin olemus aukenee kylmänä. Saksalaistyyppinen makkarasalaatti sitoo yhteen yksinkertaiset raaka-aineet selkeästi...
28 kommenttia:
sunnuntai 17. helmikuuta 2013
Har jeg fået dit bud?
›
(Pakko käyttää ainutlaatuinen tilaisuus: reseptiikkani on käännetty lemppari "kuuma-peruna-suussa"-kielelle eli tanskaksi. Suo...
14 kommenttia:
perjantai 15. helmikuuta 2013
Made in Finland
›
Kuvassa made in Seinäjoki. Tapasin Oulunjärvestä nostetun yksilön kaupan kalatiskillä ja se lähti mukaan kun oli niin pieni ja söpö, just...
15 kommenttia:
torstai 14. helmikuuta 2013
Klementiinikakku
›
Olen niin onnellinen, että törmäsin tähän kakkureseptiin. Se on erilainen, mehevä, helppotekoinen, jauhottomana vastaus myös gluteenitt...
23 kommenttia:
tiistai 12. helmikuuta 2013
So it goes....
›
JOS minä asuisin perheineni Helsingissä, (tai jossakin Espoo/Vantaa seudulla, jotka kaikki ovat täältä meiltäpäin katsottuna yhtä suurt...
18 kommenttia:
torstai 7. helmikuuta 2013
Tiristetyn kapriksen endiivisalaatti
›
Oikiasti kylläkin Jamie'n 30 minute meals -lisukesalaatti, mutta ohje oli niin koukuttava - kuten oli makukin - että kokeiluun meni. ...
15 kommenttia:
lauantai 2. helmikuuta 2013
Kohti Pohjanmaan -vai oliko se Pohjoismaiden?- parasta jauhelihakastiketta
›
Pasta Bolognese on maailman parasta. Äitini tekemä varsinkin. Toissijaisesti oma tekemäni. Kastike on molemmilla periaatteessa sama, se...
40 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio