Kaikki äitini reseptit
Pages
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
▼
tiistai 30. marraskuuta 2010
Puolukka-Baileys-torttu
›
Vieraille on toki tarjottava jälkiruokaakin ja hyydyketorttu, jonka voit valmistaa jo edellisenä päivänä on aina hyvä vaihtoehto. Päässä py...
4 kommenttia:
maanantai 29. marraskuuta 2010
Rosamunda-bataattimuusi
›
Heleppua kun heinänteko ja tosi maistuvaa! Kalkkunan lisukkeena meillä tarjottiin peruna-bataattimuusia. Se osoittautui erinomaisen herkull...
1 kommentti:
sunnuntai 28. marraskuuta 2010
Kokonaisena paistettu kalkkuna ja kuinkas siinä kävikään...
›
Tässä tämä rimpula, 6kg sulatettu pakastekalkkuna, jonka nahka oli jo valmiiksi repeytynyt rintalihojen päältä, että se siitä nahan suojast...
7 kommenttia:
torstai 25. marraskuuta 2010
Varsinainen kulinarsisti eli parhaat epäonnistumiseni osa 1
›
Kulinarsisti on henkilö, joka rakastaa itse valmistamiaan ruokia . Tämän hillittömän hauskan määritelmän kuulin ensi kertaa Jaakko Heiniluo...
5 kommenttia:
tiistai 23. marraskuuta 2010
Kana Biryani ja jälkiruoka-maat
›
Biryani on tuolta Intian suunnalta erityisesti häihin ja muihin suuriin juhlatilaisuuksiin valmistettava riisipohjainen ruoka, jota voi te...
6 kommenttia:
sunnuntai 21. marraskuuta 2010
Khubz, Hummus ja Baba Ghanoujj
›
Ohutta arabileipää tarjoiltuna hummuksen sekä munakoisotahnan kera. Siinä teemamenu 2. osio ja maa jota tässä mallattiin on siis Saudi-Arab...
6 kommenttia:
perjantai 19. marraskuuta 2010
Hehkutetaan riimihirveä ja piparjuurismetanaa
›
Riimihirvi sai luvan aloittaa isän juhlamenun ja se oli myös se annos, joka vei meidät totaaliseen hurmioon, vaikka muistakin menun osista...
2 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio