Pages

torstai 19. tammikuuta 2023

KÄYTÄTKÖ PAPUJA JA LINSSEJÄ?

 

Syytä olisi! Ravintosisältö- ja suositukset, edullisuus, ekologisuus ja varsinkin HERKULLISUUS...


Torstain ruoka-aukeamalla tänään mun juttua aiheesta ja ihanat reseptit.  (Reseptit löytyvät Turun SanomatKaleva ja Lapin KansaIlkka-PohjalainenHämeen Sanomat ja Forssan Lehti, KeskipohjanmaaKainuun Sanomat ja Länsi-Suomi.) Vai miltä kuulostaa Marokkolainen harirakeitto?


Harira

Tai tuhti Neljän pavun chili?
Bruschetat valkopaputahnalla on aivan huippu, nopea ja yllättävä kaikessa yksinkertaisessa ihanuudessaan.


Myös pavut, feta ja yrtit(paljon korianteria) ovat upea yhdistelmä, kivaa twistiä kun tarjoilet salaatin tortillakupeista.


Extra-juttuna paneudutaan, vielä vuoden 2022 googlatuimpiin resepteihin, USAssa ja maailmalla. Jenkkilistan kärjessä komeilee Sugo, tuo perinteinen italialainen tomaattikastike. Itseasiassa TOP10 listan myös päättää aika lailla sama resepti... mutta lue itse.

5 kommenttia:

 1. Yleensä loppukesästä tulee käytettyä eniten papuja ja linssejä, kun kokkaan espanjalaisittain. Tykkään kyllä, mutta muulloin tulee liian harvoin laitettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on just odottamassa yks espanjalainen voipapu- tonnikalaresepti, jota palan halusta kokeilla. Toisaalta pavut ja linssit on tosi hyvää talviruokaa, täyttäviä ja täyteläisiä. Toki tiedän miksi kokkaatte espanjalaisittain juuri loppukesästä!

   Poista
 2. Thanks for share this information for all you are the best writer for us.
  wyld club table London

  VastaaPoista