Pages
▼
tiistai 13. toukokuuta 2014
Jaettavan hyvä yhdistelmä
Quesadillat on helppoja herkkuja. Avokado, lime, tomaatti ja punasipuli ja kaiken päälle pilven lailla ripottautuva korianteri sitoo meksikolaistyylisen aamiaislautaseni maut tutuksi herkkukomboksi.
Aivan yhtä hyvin tämä käy lounaaksi, illalliseksi tai iltapalaksi. Hyvä yleensä käy. Kaikille koska vaan.
No se juju ja salaisuus eli jippo piilee tietenkin quesadillan täytteissä. Muistakaa mun ohje edelleen: Vähemmän on enemmän.
Juustoa on tietenkin pakko olla. Kestosuosikkini on myös raakachorizo, joka tällä kertaa löysi aivan valovoimaisen kaverin, ohueksi siivutetun salaattifenkolin. Toimii.
Quesadillat, chorizoa ja fenkolia
tortillojen koosta ja määrästä riippuen 2-4:lle
2 raakachorizoa
4-8 tortillaa, maissi tai vehnä (meksikossa quesadillat aina maissia)
1/2 salaattifenkoli
150g mozzarellajuustoraastetta tai goudaa
Vinkit quesadillojen tekoon voit käydä katsomassa tästä mun videolta.
Siivutat fenkolin ohueksi ja puristat makkarat kuorestaan pannulle ja paistat kypsäksi samalla haarukalla murustellen. Tortilla pannulle, päälle juustoraastetta, chorizoa ja fenkolia, toinen tortilla kanneksi tai käännä yksi puoliympyräksi. Paista molemmin puolin. Leikkaa ympyrä neljäksi, ja puoliympyrä kahdeksi palaksi.
Kerää hyvät lisukkeet ympärille ja nauti aivan parhaasta kotoisesta pikaruuasta.
Aamiaisquesadillan akuuttihimo iski tätä lukiessa, mutta quesadilloja löytyy myös omasta blogista videon lisäksi:
Hurjan herkkuja chorizo-quesadilloja
Yllättävää kyllä, ei enempää?
Hesus miten hyvän kuuloista! Ja ihanat kuvat. :-)
VastaaPoistaKristos!
PoistaQuesadillat on loistava ruoka. Mitä enemmän juustoa sen parempi ;)
VastaaPoistaja mitä useampi quesadilla sen....
PoistaVäriterapiaa ja makuterapiaa samalla syssyssä. Tykkään!
VastaaPoistaPohjosen positiivisuus hönkii taas tänne asti! :)
PoistaJösses mikä aamupala. Oot aika vekkuli.
VastaaPoistatämä nyvvaan on , tälläästä piäntä....
Poista