Kaikki äitini reseptit
Pages
(Siirrä kohteeseen…)
Etusivu
▼
lauantai 16. huhtikuuta 2016
KOREALAISET RYPPYPERUNAT GAMJA JORIM
›
Oon pikkuisen kallellaan ollut jo kauemman aikaa tuonne korealaiseen keittiöön. Sieltä löytyy vaikka mitä ennenkokkaamatonta herkkua. ...
11 kommenttia:
keskiviikko 13. huhtikuuta 2016
VOITA KITCHEN AID TAI LOHDUTA ITSEÄSI PITALLA
›
Pitaleivät on mun makuun. Itsetehdyt varsinkin. Täyttä mystiikka miksi ja kuinka ne pullistuu uunissa ihaniksi, pulleroisiksi taskuiksi. ...
2 kommenttia:
tiistai 12. huhtikuuta 2016
CHORIZO BURGER SUUPALOJA
›
Odotin niin innolla Kokit ja potit - Hannelen ja ystävänsä , valokuvaaja Johanna Myllymäen kirjaa, sillä tiesin sen olevan pieteetillä ...
15 kommenttia:
perjantai 8. huhtikuuta 2016
WHAT'S COOKING HELSINKI
›
Lauantaina se selviää. Teurastamolle kokoontuu mahtava porukka bloggaajia nauttimaan hienosta ja kiinnostavasta aamuseminaarista ja iltap...
10 kommenttia:
keskiviikko 6. huhtikuuta 2016
KATKARAPU-ANANAS-PALMUNSYDÄNSALAATTI JA HUNAJA-KANELIKASTIKE
›
Huh, olipa siinä nimellä komeutta ja pituutta! Itse salaatti on vähän vaatimattoman kalpea ulkonäöltään, mutta juuri sopivan kepeä alkup...
2 kommenttia:
maanantai 4. huhtikuuta 2016
CAIPIRINHA FACTORY
›
Maanantai-aamukin ilahtuu brasilialaisen klassikkodrinksun reseptistä, joten saakoon se kunnian aloittaa viikko. Sillä avasimme myös P...
6 kommenttia:
lauantai 2. huhtikuuta 2016
FEIJOADA JA TYKÖTARPEET
›
Feijoada'a [fejʒuˈadɐ] varmaan voisi nimittää Brasilian kansallisruoaksi. Lihaisa papupata lienee saanut alkunsa orjien heitt...
23 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio