Kaikki äitini reseptit
Pages
(Siirrä kohteeseen…)
Etusivu
▼
keskiviikko 18. marraskuuta 2015
Nyhtölammas Ras el hanout
›
Ylikypsä, matalassa lämpötilassa pitkään (jopa 12h) haudutettu, haarukan alla pehmeästi hajoava liha on kokille armollinen valmistetta...
5 kommenttia:
maanantai 16. marraskuuta 2015
HUONO ÄITI ...mut hyvät synttärit!
›
Siinä se on. Kuvallinen todiste panoksestani poikani kaverisynttäreihin. Sellainen pikkuisen omatuntoa piinaava. (Olen lukenut liikaa...
13 kommenttia:
torstai 12. marraskuuta 2015
JUUREKSIA vaikka muodon vuoksi!
›
Mä käyn henkilökohtaista juures-kasvis-salaatti-sotaa. Olen mielettömän laiska niitä tekemään ja jopa mielettömän huono ottamaan vaikka s...
4 kommenttia:
keskiviikko 11. marraskuuta 2015
RUOKAVERSTAASTA RAVINTOLAPÄIVÄÄN
›
Täällä Seinäjoella ollaan oltu pikkuisen innoissaan tänä syksynä, (enkä nyt puhu pelkästään SJK:n veikkausliigavoitosta, mutta siitäkin v...
5 kommenttia:
sunnuntai 8. marraskuuta 2015
Makiaa mahan täydeltä
›
IsoHoo on suklaahiiri. Sillä on piilossa eli jemmassa aina suklaata. Auton keskikonsolissa, ruokakaapissa kahvin ja sokerin takana, makuu...
7 kommenttia:
torstai 5. marraskuuta 2015
Shakshuka-pizza
›
Ai että. Hyväähän siitä tuli! Shakshuka on Lähi-idässä suosittu (aamiais)ruoka, jossa kananmunat kypsennetään pannulla tomaattiliemessä...
20 kommenttia:
keskiviikko 4. marraskuuta 2015
MYLLYMÄKI. PIERUSALAATTI.
›
Voin ihan kertoa teille sen eksaktin hetken kun rakastuin Tommy Myllymäkeen. Tommy Myllymäki on siis naapurimme Ruotsin kulinaristisen k...
4 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio