Kaikki äitini reseptit
Pages
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
▼
tiistai 12. huhtikuuta 2016
CHORIZO BURGER SUUPALOJA
›
Odotin niin innolla Kokit ja potit - Hannelen ja ystävänsä , valokuvaaja Johanna Myllymäen kirjaa, sillä tiesin sen olevan pieteetillä ...
15 kommenttia:
perjantai 8. huhtikuuta 2016
WHAT'S COOKING HELSINKI
›
Lauantaina se selviää. Teurastamolle kokoontuu mahtava porukka bloggaajia nauttimaan hienosta ja kiinnostavasta aamuseminaarista ja iltap...
10 kommenttia:
keskiviikko 6. huhtikuuta 2016
KATKARAPU-ANANAS-PALMUNSYDÄNSALAATTI JA HUNAJA-KANELIKASTIKE
›
Huh, olipa siinä nimellä komeutta ja pituutta! Itse salaatti on vähän vaatimattoman kalpea ulkonäöltään, mutta juuri sopivan kepeä alkup...
2 kommenttia:
maanantai 4. huhtikuuta 2016
CAIPIRINHA FACTORY
›
Maanantai-aamukin ilahtuu brasilialaisen klassikkodrinksun reseptistä, joten saakoon se kunnian aloittaa viikko. Sillä avasimme myös P...
6 kommenttia:
lauantai 2. huhtikuuta 2016
FEIJOADA JA TYKÖTARPEET
›
Feijoada'a [fejʒuˈadɐ] varmaan voisi nimittää Brasilian kansallisruoaksi. Lihaisa papupata lienee saanut alkunsa orjien heitt...
23 kommenttia:
torstai 31. maaliskuuta 2016
EPAS, TAPAS, SAPAS*
›
Ensi tiistaina. 5.4 on maku-trilogian toinen ruokaverstas Seinäjoella Itikanmäellä. Ai, jai miten kivaa me ollaan teille keksittykään!...
tiistai 29. maaliskuuta 2016
BEIJINHOS
›
Beijinho [bej'ʒĩɲu] on portugalia ja tarkoittaa pientä suukkoa. Nämä suukkoset ovat älyttömän suosittuja Brasialiassa monelle tutumpi...
12 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio