Torstai on taas kiva päivä. Lännen Media tarjoaa lukijoilleen sivullisen (tai aukeaman tabloidissa) mun kesäkurpitsareseptejä. Niitähän ei ole koskaan liikaa, kesäkurpitsoja taas joskus on...
Mutta tosiaan, kuten tiedetty, kesäkurpitsa taipuu keittoon....
.... Lasse lasagneksi....
....levitteeksi leivälle...
.... ja ihan raakana se on upea salaatissa.
Vaihtaakaa siis avokadopastan vehnä herkän vihreisiin kesäkurpitsanuudeleihin.
Ja lopuksi leipokaa kunnon kakku päiväkaffille. Lapsillakin testattu. Liekö suklaahippujenkin takia suuren suosion saavuttanut.
Näihin löytyy siis reseptit tänään mm. Turun Sanomat, Aamulehti, Kaleva, Ilkka, Pohjalainen.
Pakko vielä laittaa Kivistön kiva kesäkurpitsakoostelinkki tähän ja Pata Porisee- kesäkurpitsapizzat.
Nyvvaan kesäkurpitsaa!
Tuli kuin tilauksesta, jääkaapissa on kamala jööti odottamassa mitä siitä tekisin!
VastaaPoistaTänään sadepäivän "kunniaksi" vois tehdä keittoa. Ja ehkä tuota kakkua..
Mitä? Just sanoin poijalle, että tänään tarkenee sortsiilla kouluun☺
PoistaHyvä menu sulla tänään!
Harmi kun asun Mikkelissä :(
VastaaPoistaSaanko kakun ohje sähköpostilla?
Joo, kakun ohjetta tännekin, kiitos!
PoistaIhania pyyntöjä!
PoistaAivan, kesäkurpitsareseptejä ei koskaan voi olla liikaa!
VastaaPoistaSen sijaan kesäkurpitsaa voi olla...
PoistaKesäkurpitsasato on suurimmillaan, joten käyttöä ideoille todella on.
VastaaPoistaJuu, jutusta tuli paljon myönteistä palutetta ihmisiltä, moni kertoi repäisseensä sivun talteen. Arvaa tuntuuko kivalta?
PoistaNämä olivatkin sinun reseptejä! Luin Aamulehdestä, ja vaikuttivat erittäin kokeiltavilta :p
VastaaPoistaKiitos Kaura! Ja lisää on tulossa. Reseptejä siis, vaikkei välttämättä kesäkurpitsasta.
PoistaTäysin samaa mieltä otsikon kanssa! Muutaman vuoden ajan vaivasi välillä kesäkurpitsaähky eikä tehnyt mieli kokkailla siitä mitään, mutta nyt mieli tekisi kehitellä niistä vaikka mitä. Tuollaista levitettä pitää kokeilla!
VastaaPoistaJuu, levite oli vähän tuoreempi idea. Ja hyvää!
Poista