Kaikki äitini reseptit
Pages
(Siirrä kohteeseen…)
Etusivu
▼
keskiviikko 19. huhtikuuta 2017
SIMPPELI JA HERKULLINEN PARSA-KANAPASTA
›
Tämä simppeli mutta herkullinen parsa-kanapasta on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä K-Ruoka -sivuston kanssa. Tyk...
4 kommenttia:
lauantai 15. huhtikuuta 2017
NOKINEN SAVULOHILAUTA
›
Lankalauantaina olin päättänyt nostaa savustetun lohen pöydälle. Näin ihanan idean Tastespottingissa ja päätin heti toimia kopiokissana...
27 kommenttia:
torstai 13. huhtikuuta 2017
PARSAA, PARSAA, ENEMMÄN PARSAA
›
Parsaista pääsiäistä! Parsa on juuri sitä mitä pääsiäismenu kaipaa. Sesongin ykkösvihannes on lupaus kesästä, vihreydestä ja tuoreudest...
16 kommenttia:
sunnuntai 9. huhtikuuta 2017
MAITOTYTÖN KASVIMAAKAKKU
›
Hienompi nimi tälle kasvimaakakulle (tai onko tämä pikemminkin torttu?) olisi varmasti primööri-kakku. Se kuulostaa niin hienolta, että k...
25 kommenttia:
lauantai 8. huhtikuuta 2017
NOPEIN IKINÄ: TERIYAKILOHI JA PAK CHOY
›
Ja nopeinta sen kuuluu ollakkin, jos kokkausaikaa on kaapista odottaviin suihin vain 20 min. Näin on muuten juurikin tänään: Helsinki, Te...
7 kommenttia:
perjantai 7. huhtikuuta 2017
KUKA TULEE? WHAT'S COOKING HELSINKI
›
Ja joka tulee, tulkoon huomenna. Yleisöystävällinen ja ilmainen tapahtuma järjestetään Helsingin Kellohallissa huomenna klo 12- 18, What...
lauantai 1. huhtikuuta 2017
MAITOTYTÖN APRILLIPILA
›
Jo kauan sitten näytin Maitotytölle Outi Rinteen kauniista Lohturuokakirjasta reseptiä Murokeksiranskalaiset ja vadelmaketsuppi. Sovit...
15 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio