tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post8464255381498042451..comments2024-03-28T10:24:47.693+02:00Comments on Kaikki äitini reseptit: Grilliribsit 2014 - ne parhaat!Nannahttp://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-56430269022766245642014-06-27T12:27:48.200+03:002014-06-27T12:27:48.200+03:00Ai ai. Taas kilahti ribsiprovikat! ; D
Ai ai. Taas kilahti ribsiprovikat! ; D<br /><br />Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-34521145850940634352014-06-27T12:27:46.711+03:002014-06-27T12:27:46.711+03:00Ai ai. Taas kilahti ribsiprovikat! ; D
Ai ai. Taas kilahti ribsiprovikat! ; D<br /><br />Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-42152915923919150182014-06-27T10:09:00.064+03:002014-06-27T10:09:00.064+03:00Olen NIIN samaa mieltä tuosta keittämisestä. Lihaa...Olen NIIN samaa mieltä tuosta keittämisestä. Lihaan jää semmoinen löllykkä rakenne sen lisäksi, että maut liukenevat liemeen. Ja possunlihan keittoliemestä en kuitenkaan valmistaisi mitään, joten haaskuuta, haaskuuta.... Nyt on pakko lähteä lihakauppaan ostamaan ribsejä :)Rva R.http://www.rouvaraadelmasta.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-31112730792153563782014-06-26T21:36:37.051+03:002014-06-26T21:36:37.051+03:00tottakai ... :)tottakai ... :)Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-86707961392188094802014-06-26T14:49:47.062+03:002014-06-26T14:49:47.062+03:00Minä nakkaan kannelliseen pataan marinadeineen 200...Minä nakkaan kannelliseen pataan marinadeineen 200 asteeseen tunniksi. Luonnollisesti tämä on ainoa oikea tapa 😜Anskuhttps://www.blogger.com/profile/13805629839960411965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-18894324646528689172014-06-25T12:03:09.961+03:002014-06-25T12:03:09.961+03:00Ihan mahtava motto!Ihan mahtava motto!Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-280766378266668292014-06-24T23:38:47.524+03:002014-06-24T23:38:47.524+03:00Muistan sen sikafarmariministeri rouvan sanoneen, ...Muistan sen sikafarmariministeri rouvan sanoneen, että kaikki yli 125 asteessa pilaa sian. Ettei alhainen olo huono, Jonna, mutta aina en vaan jaksa niin matalassa niin kauaa. Se uuniin tuijottelu vasta raskasta onkin. Ja joka tarkistureissulla uuninluukusta pelmahtava tuoksu. Kidutusta.Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-11036009685040766742014-06-24T23:35:30.834+03:002014-06-24T23:35:30.834+03:00Nimenomaan!
...ja tähän mottoon liitän vielä ylei...Nimenomaan! <br />...ja tähän mottoon liitän vielä yleisesti huushollin pitoani koskevan lauseen, että jos jotakin jätän tekemättä, niin siksi, että minä itte sen joudun kumminkin lopulta tehdä. Piste.Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-60514545352596773762014-06-24T22:16:10.597+03:002014-06-24T22:16:10.597+03:00Minäkin olen ehdottomasti uunin kannalla. Taidan t...Minäkin olen ehdottomasti uunin kannalla. Taidan tehdä vielä alhaisemmassa lämpötilassa ja pidempään, mutta en nyt ala vannoa, että olisi parempi tekniikka. Taidan vain olla tapojeni orja.Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-59996878713265952212014-06-24T21:19:31.330+03:002014-06-24T21:19:31.330+03:00Minä olen täsmälleen samaa mieltä tuosta uunissa p...Minä olen täsmälleen samaa mieltä tuosta uunissa paahtamisesta. Ja mies taas kannattaa keittämistä. No, se tekee niin kuin tekee joka tekee ;Dsauvajyvänenhttps://www.blogger.com/profile/04675042210077244130noreply@blogger.com