tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post5441269635284285222..comments2024-03-28T10:24:47.693+02:00Comments on Kaikki äitini reseptit: Hyvää intialaista ja muutama ongelma: perunaa, pinaattia ja paneeriaNannahttp://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-84937711419012235532010-11-11T10:28:21.290+02:002010-11-11T10:28:21.290+02:00No uppopaisto voi ola vähän raju, muistaakseni pai...No uppopaisto voi ola vähän raju, muistaakseni paistoin sitä paneeria alunperin voissa ja öljyssä - mutta ei sitä voita ja öljyä ollut pannulla kuin vajaasti puoleen väliin palasia. Ehkä siis oikeammin olisin sanonut, jos olisin kehottanut ruskistamaan juuston. Yleensä juustoa ei tosiaan paisteta, mutta olin itsekin yllättynyt miten hyvää se oli, kun juuston paistoi.Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-88796579535885664312010-11-09T13:59:54.277+02:002010-11-09T13:59:54.277+02:00Yleensä palak paneeria tehdessä paneeria ei paiste...Yleensä palak paneeria tehdessä paneeria ei paisteta ollenkaan ennen kastikkeeseen lisäämistä. Jos siitä pitää rapeana, voi sen uppopaistaa öljyssä, mutta me laitamme sen sellaisenaan, koska pidämme siitä pehmeänä. Mielestäni parhaiten se onnistuu siten, että ottaa paneerin jo vaikka tuntia ennen valmistusta esille, niin se pehmenee helposti. <br /><br />Itse valmistan kaupan paneerista tai kotona tehdystä, mutta olen kuullut, että Valion kotijuustosta onnistuu Suomen olosuhteissa parhaiten paneer-ruoat.Annahttp://annagaram.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-15253430479857768812010-11-07T10:53:57.021+02:002010-11-07T10:53:57.021+02:00Ihanaa, vertaistukea!Ihanaa, vertaistukea!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-53629517172880694422010-11-07T09:21:44.712+02:002010-11-07T09:21:44.712+02:00Tuolle juustolle kävi sama kuin meillä kävi jollek...Tuolle juustolle kävi sama kuin meillä kävi jollekin emmentalille. Friteerasimme kokeilumielessä sitä sun tätä, upotimme taikinaan palasia ja uppopaistoimme. Juusto katosi, paistokuori vain jäi! Hämmentävä kokemus, ainetta katoaa:)Uusanohttps://www.blogger.com/profile/11950409595966008007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-54009815456289827802010-11-06T19:35:40.645+02:002010-11-06T19:35:40.645+02:00Ihanaa, mössökuvausta :D Kuule kyllä näistä kuvist...Ihanaa, mössökuvausta :D Kuule kyllä näistä kuvista jokainen intialaista syönyt tietää että ne voi maistua hyvältä vaikka mössöt on ulkonäöltä mitä on :D<br /><br />Mulla on kans sellainen yleisongelma, että kerkeän usein kokkaamaan vasta illemmalla eikä todellakaan riitä kamerassa (saatika sitten ikkunassa) valo ruokien kuvaamiseen edukseen :) (siinähän se syy on miksi kaikki näyttää huonolta .....;)Mausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.com