tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post2744459083028233978..comments2024-03-28T10:24:47.693+02:00Comments on Kaikki äitini reseptit: Nyhtölammas Ras el hanoutNannahttp://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-87208700670843928262015-11-19T13:18:49.474+02:002015-11-19T13:18:49.474+02:00No ei oikeastaan näyttäisi olevan, nyt on pata oll...No ei oikeastaan näyttäisi olevan, nyt on pata ollut tulilla 3 ja puoli tuntia, eikä nyhtäydy vielä yhtään. Saa nähdä ehtiikö valmiiksi, ennen kuin menen töihin. Olen tietysti samaa mieltä, että moni muu lihapala olisi fiksumpi ja parempi tähän, mutta parempi silti käyttää se näin, kuin ruokkia kompostia. :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-82947195729103223852015-11-19T12:04:36.775+02:002015-11-19T12:04:36.775+02:00Nyt kuule, joku roti! Sisukkaa nyhtöön!!! (eli täm...Nyt kuule, joku roti! Sisukkaa nyhtöön!!! (eli tämä varmaan kumoaa säännön mitään sääntöjä ei ole. Olen kuitenkin sitä mieltä, että muista ruhonosista saa MAUKKAAMPAA ja että meidän tulisi opetella käyttämään lihaa monipuolisemmin, ei pelkkää sisua,) <br /><br />Nopea nyhtö varmaan on?<br /><br />Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-77571694796610459442015-11-19T11:54:38.802+02:002015-11-19T11:54:38.802+02:00Kiitos, Nanna :) Ei sitä koskaan tiedä, miten käy ...Kiitos, Nanna :) Ei sitä koskaan tiedä, miten käy jollekin suustaan tai näppikseltään pääsevälle sanalle :D Minulla on nyt juuri nyhtis tulossa haudutuspadassa, se on juuri sitä lihaa, mitä ei pitäisi käyttää. Olin ostanut niin suuren sisäfileen, ettei niin montaa pihviä kolme ihmistä jaksa syödä ja liha oli nyt käytettävä loppuun. Niinpä kaikenlaisia mausteita pataan, hieman lientä ja viiniä ja pian pääsee nyhtämään :DSari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-38859391834895103852015-11-18T20:27:32.635+02:002015-11-18T20:27:32.635+02:00Missään nimessä ei mitään fileetä. Se menee ihan h...Missään nimessä ei mitään fileetä. Se menee ihan hukkaan, on parempaa pikapaistolla. Eli sellaiset pitkään haudutettavat ja luuliset palat ovat hyviä. Possussa lapa, etuselkä, kasler, naudassa luullinen lapa tai rinta. Lampaassa voit käyttää paistia ( tailapaa viulua, n)iskaa, luulla tai ilman, paahtopaisti on kuitenkin mielestäni turhan hyvää. Kanan voi nyhtää ihan kokonaankin, mutta silloin se kannattaa keittää 2-3 tuntia. ei kuivattaa uunissa. Hirveäkin olen nyhtänyt, sekin on aika kuivaa, että kaipaa runsaan liemen. Lihatiskillä kaupasta riippuen osaavat varmasti neuvoa. Tai sitten ei. Nimimerkillä kerran halusin lihaa carpacciota varten ja mulle tarjottiin valmiiksi leikattuja pihvejä.Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-20137236848967683702015-11-18T19:43:06.409+02:002015-11-18T19:43:06.409+02:00Heippa! Oon syönyt muutamassa raflassa erittäin hy...Heippa! Oon syönyt muutamassa raflassa erittäin hyvää revittyähärkää. Tekis mieli testailla tehdä näitä itse alusta asti, mutta millaista lihaa sä olet yleensä käyttänyt? :) lähinnä mitä osaa kannattaa ostaa?henspehttps://www.blogger.com/profile/09756062844278378146noreply@blogger.com