tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post1958537174038992066..comments2024-03-28T10:24:47.693+02:00Comments on Kaikki äitini reseptit: Jiaozi, Dim Sum, Won Ton, Chinese Dumplings vai mitä nyyttejä?Nannahttp://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-1762674857435673842021-02-10T13:49:51.687+02:002021-02-10T13:49:51.687+02:00Aivan mahti vinkki. Tätä tulen jakamaan tulevaisuu...Aivan mahti vinkki. Tätä tulen jakamaan tulevaisuudessa!Kiitos!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-13633580756823342142021-02-09T08:54:14.530+02:002021-02-09T08:54:14.530+02:00Noit ympyrän muotosii on helppo tehdä 1.5-2 litran...Noit ympyrän muotosii on helppo tehdä 1.5-2 litran limupullosta leikkaamalla pullon keskeltä poikki. VinkkiAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00358135897057368781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-83431166767768118492015-04-07T23:31:21.830+03:002015-04-07T23:31:21.830+03:00HUOMATTAVASTI yksinkertaisempaa...HUOMATTAVASTI yksinkertaisempaa...Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-8889378841070108282015-04-06T17:24:22.020+03:002015-04-06T17:24:22.020+03:00Etsin wonton-kuorien ohjetta. Taidan huomenna hypä...Etsin wonton-kuorien ohjetta. Taidan huomenna hypätä polkupyörän selkään ja ajaa aasiakauppaan.Anskuhttps://www.blogger.com/profile/13805629839960411965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-40734273453026102102012-03-13T22:22:08.664+02:002012-03-13T22:22:08.664+02:00Tusla: kyllä mä uskon, että joku normaaliihminen, ...Tusla: kyllä mä uskon, että joku normaaliihminen, joka hakee kuoret kaupasta suoriutuu näistä ihan vasemmalla kädellä...<br /><br />Riikka: Sitähän minäkin, että bamboo shoots niissä luki!! ;)<br /><br />Maria: älä nyt pyärry, mutta pakko kysyä... OOtko varma, että se oli possua....? ;DNannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-45780536049678425582012-03-12T17:03:37.974+02:002012-03-12T17:03:37.974+02:00Kyllä vähän houkuttelisi kokeilla (=maistaa), mutt...Kyllä vähän houkuttelisi kokeilla (=maistaa), mutta ohje(=sanasto ja aineet) näyttävät sen verran heprealaisilta, että taidan jättää kokkailut teille kärsivällisemmille ja jauhopeukalisemmille keittiön ihmenaisille :) <br /><br />Nautiskelin vastaavanlaisia Dumplingeja asuessani Malesiassa, tosin ne olivat paistonkin jälkeen väriltään valkoisia, mikä herätti minussa suuresti epäilyksiä. Sisällä oli oman valinnan mukaan possua, kanaa tai koiraa(!) tai makeita täytteitä. Puraisin palan possu-dumplingia ja totesin ettei ole minua varten. Se oli se valkoinen väri-kuin raaka taikinapallo sisällään possunlihaköntti :P Ajatuskin kuvottaa.<br /><br />Mutta sinun versiosi näyttävät tosiaan vedetkielellenostattavan kosteilta ja makoisilta. Eikä lainkaan raaoilta, päinvastoin! =) Ehkä minunkin olisi aika kumota ensikokemuksen aiheuttamat ennakkoluulot ja pistää testaten...maamahttps://www.blogger.com/profile/03518502297084501897noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-17287552455245772282012-03-12T11:36:47.517+02:002012-03-12T11:36:47.517+02:00Voi Nanna! Ehkäpä ne bamboo shootsit olisivat pela...Voi Nanna! Ehkäpä ne bamboo shootsit olisivat pelastaneet poroparat. Yksi kaunis päivä silmiini osui purkki bamboo shootseja kookosmaidon vieressä ja alkoi hihityttää. Ja siinä purkin kyljessä luki bamboo shootsit ihan lontooksi. <br /><br />Tuossa alkuperäisessä reseptissä luki Time to table: 20 mins. Taisi mennä himpun verran kauemmin.Riikkahttps://www.blogger.com/profile/02814321277498636720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-85204368520711500822012-03-11T22:13:38.471+02:002012-03-11T22:13:38.471+02:00Oi repeys, mikä setti. Mä olisin niin luovuttanut ...Oi repeys, mikä setti. Mä olisin niin luovuttanut jo ihan viimeistään kohdassa 8 ja tilannut noutokinkkiä tai pizzan. Huh.<br /><br />Iso hatunnosto suorituksesta. Jos koskaan ikinä aion nyyttihommia kokeilla, niin nytpähän tiedän, missä vaarat vaanivat.Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-81088186732107985232012-03-11T15:38:15.728+02:002012-03-11T15:38:15.728+02:00Kaikista ihaninta tässä projektissa oli jakaa se k...Kaikista ihaninta tässä projektissa oli jakaa se kaikkien teidän kanssanne. Kiitos vinkeistä, tsempistä ja "myötäelämisestä".<br /><br />Virhe 11 oli kyllä aikamoinen death blow mun yleissivistykselle...Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-61609453306528242752012-03-10T23:30:53.706+02:002012-03-10T23:30:53.706+02:00Hihii, hauska kirjoitus!Hihii, hauska kirjoitus!Iso Onoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-61290415296226454332012-03-10T15:12:21.885+02:002012-03-10T15:12:21.885+02:00Pisteet siitä että teit homman loppuun. Mie olisin...Pisteet siitä että teit homman loppuun. Mie olisin tuossa repeilyvaiheessa jo viimeistään luovuttanut. Taidan jättää pastakoneen pölyttymään edelleen kaappiin<br /><br />Parempaa onnea seuraavalla kerralla :)Tyttihttps://www.blogger.com/profile/08310316288538006100noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-19032084779580946712012-03-10T10:18:16.749+02:002012-03-10T10:18:16.749+02:00Nanna, olet täyden kympin nainen! :)
Hieno tarina...Nanna, olet täyden kympin nainen! :)<br /><br />Hieno tarina, pystyn täydellisesti eläytymään tunnelmiin.Päivi / Kokkeillaanhttps://www.blogger.com/profile/15830506492129381519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-90739812280197340262012-03-10T09:39:38.692+02:002012-03-10T09:39:38.692+02:00Hauska postaus! Ja makuhan se on se tärkein :)
Mei...Hauska postaus! Ja makuhan se on se tärkein :)<br />Meillä chinese dumplingeja eli japanilaisittain <a href="http://hiramenome.com/2011/10/japanilaiset-pannulla-paistetut-gyoza-nyytit/" rel="nofollow">gyoza-nyyttejä</a> tehdään aina silloin tällöin, taikinakuoret pyörittelemme suurinpiirtein pyöreiksi kaulimella. Taikinan tulee vaan olla sopivan paksuista ja kimmoisaa, liian ohuet jää pöytään kiinni ja/tai rikkoutuvat lisää pannulla (kokeiltu on ;) ). Toivottavasti innostut nyyteistä uudestaan!Hiramehttp://hiramenome.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-67014494769402200652012-03-10T09:34:07.828+02:002012-03-10T09:34:07.828+02:00Oh noes, tiedän tunteen, kun kaikki alkaa mennä pi...Oh noes, tiedän tunteen, kun kaikki alkaa mennä pieleen... :-D Hyvin kuitenkin tsempattu loppuun saakka!<br /><br />Jos uskaltaudut kokeilemaan toiste, niin kokeile ostaa valmiita gyoza-nyyttien kuoria, pääsee helpommalla. Niitä löytyy aasialaisista ruokakaupoista.Riittahttp://masutoaitemu.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-10118168973661691032012-03-10T09:08:14.257+02:002012-03-10T09:08:14.257+02:00Mahtava tarina! Aika tuttua myös Kärähtäneiden kei...Mahtava tarina! Aika tuttua myös Kärähtäneiden keittiössä milloin minkäkin ruokalajin kanssa...Heidi - Kärähtäneethttps://www.blogger.com/profile/12714972351860359296noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-49310668115311415722012-03-10T08:52:50.332+02:002012-03-10T08:52:50.332+02:00Minulle on käynyt kanssa monet noista kämmeistä:) ...Minulle on käynyt kanssa monet noista kämmeistä:) Vaan jos nyt tekisit nyyttejä uudestaan, niin niistä tulisi takuulla aika täydellisiä, kun tiedät nyt kaikki vaaran paikat. Tää on kyllä erinomaisen opettavainen postaus aiheesta.<br /><br />Pakko sanoa vielä, vaikka en tahtoisi vääntää puukkoa haavassa: Virhe numero 11: Porot ovat jo siellä <a href="http://scenery.cultural-china.com/en/157Scenery10369.html" rel="nofollow">Kiinasssa</a>! Kiinan pohjoisrajalla ovat niitä paimentaneet vuosituhansia:)Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-40563528595267882232012-03-10T08:48:48.778+02:002012-03-10T08:48:48.778+02:00Tulipahan tehtyä. Jotenkin aistin noin kohdassa 7 ...Tulipahan tehtyä. Jotenkin aistin noin kohdassa 7 alkaneen tunnelman. Tapahtuu usein myös minun kokatessani, joten symppaan ihan täysillä. Mutta pakko soveltaa aina, ei missään tapauksessa reseptin mukaisesti ;-)Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-28360657101172034072012-03-10T08:25:56.956+02:002012-03-10T08:25:56.956+02:00Minulla on wonton-kuoria jääkaapissa ja ohjekin ka...Minulla on wonton-kuoria jääkaapissa ja ohjekin katsottuna, onneksi nyt on kattava älä tee näin-luettelo vielä tueksi:)) Ihana kertomus, vähän samoja aineksia, kuin minun ravioliähräyksessäni syksyltä.Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com