tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post7867124698204038236..comments2024-03-29T14:24:27.282+02:00Comments on Kaikki äitini reseptit: Käristykselle kaveriNannahttp://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-75836340922861815952013-01-15T11:19:25.286+02:002013-01-15T11:19:25.286+02:00Ihana muussi....olenkin miettinyt, että mitä teksi...Ihana muussi....olenkin miettinyt, että mitä teksin jääkaapissa olevilla artisokilla..(miten tuo nyt sitten taivutetaankin), kun niitä niin kurja kuoria...varsinkin nälkäisenä työpäivän jälkeen.Mervinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-39724482837557681382013-01-15T09:56:39.825+02:002013-01-15T09:56:39.825+02:00Talviruokaa parhaasta päästä! Nam..Talviruokaa parhaasta päästä! Nam..Jokihaka Kokkaahttps://www.blogger.com/profile/17141096288138615640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-701965508790517422013-01-14T18:18:18.685+02:002013-01-14T18:18:18.685+02:00Pyssy viritettynä, tiätty. Se on ison cityn gansta...Pyssy viritettynä, tiätty. Se on ison cityn ganstameininkiä.Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-1937025394539514872013-01-14T13:28:41.499+02:002013-01-14T13:28:41.499+02:00ou jesss...ou jesss...Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-82585750898492051452013-01-14T13:28:08.904+02:002013-01-14T13:28:08.904+02:00Poro on ehkä se aito ja alkuperäinen käristys, mut...Poro on ehkä se aito ja alkuperäinen käristys, mutta hirvikäristys on se, jota rakastan!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-14131284710386923692013-01-14T13:08:26.975+02:002013-01-14T13:08:26.975+02:00huh heijaa tryffeliperunamuusi...se oli varmaan ed...huh heijaa tryffeliperunamuusi...se oli varmaan edellisessä elämässä kun olin naimisissa sen ökyrikkaan venäläisen pohatan kanssa...ei nykyään varaa laittaa muusin sekaan sipulia kummempaa. :)<br /><br />Ootteletko ihan, että jalkasin eksyy poro teidän asuntoyhtiön pihalle...saatat joutua odottelemaan, mutta tietysti kunnon suomalainen on aina lahtausvalmiudessa!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-7924179628459839592013-01-14T11:39:04.091+02:002013-01-14T11:39:04.091+02:00Uuuh nam!Uuuh nam!Riikkahttps://www.blogger.com/profile/02814321277498636720noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-66597656772280744412013-01-13T23:03:25.194+02:002013-01-13T23:03:25.194+02:00Ihanan näköistä muussia, täytyy kokeilla. Käristys...Ihanan näköistä muussia, täytyy kokeilla. Käristystä on tullut tehtyä vain porosta, voisi kokeilla myös hirveä. Meillä on muuten koettu parhaimmaksi veitseksi vuolemiseen fileerausveitsi.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08135873459156915322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-50621644897044891802013-01-13T17:40:30.237+02:002013-01-13T17:40:30.237+02:00Katsoin ensin, että sinulla on tryffeliperunamuuss...Katsoin ensin, että sinulla on tryffeliperunamuussia. Se ei oliskaan hullumpaa maa-artisokka-peruna-tryffeli. Menee kyllä jo luksuksen puolelle. Olen tilannut puolikkaan poron, sitten on käristystä yllinkyllin. Tosin ensin sen poron pitää tulla pihapiiriin eli katellaan, katellaan...Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.wordpress.comnoreply@blogger.com