tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post5618243480156283957..comments2024-03-28T10:24:47.693+02:00Comments on Kaikki äitini reseptit: Chana dal -keittoa pakistanilaisittain ja rapsakat leipäsetNannahttp://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-33073192289464882372012-03-04T22:54:11.013+02:002012-03-04T22:54:11.013+02:00Anna; siitä vaan sitten, kokkaamaan.
Ana: Poistin...Anna; siitä vaan sitten, kokkaamaan.<br /><br />Ana: Poistin sun toisen kommentin kun ne oli kahteen kertaan sama.<br /><br />No hyvä jos meni edes sinnepäin. Vihreät linssit korvasivat nua chana dalit, koska niitä oli mulla kaapissa ja niitä aitoja ei tosiaan varmaan ainakaan meidän cittarista saa!<br />Kyllä mä yritän usein tehdä jotain autenttista eri maista, joskus se on vaan haasteellista jos ei ole itse syönyt koskaan kyseistä ruokaa.... Onneksi sinänsä intialainen ruoka ja makumaailma on aika tuttua, kylläkin Kenian ja Bangladeshin kautta, Intiassa en ole koskaan käynyt paikan päällä. Ja Saudeissa asuessa sielä oli pilvin pimein pakistanilaisia...Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-22613767090248886012012-03-04T14:11:10.132+02:002012-03-04T14:11:10.132+02:00Hienoja kuvia! Itse asiassa täällä Intiassa channa...Hienoja kuvia! Itse asiassa täällä Intiassa channa dalia näkee harvemmin dal-kastikkeessa, ehkä useammin chutneyssä tai erilaisten kasvisruokien mausteena. Channa dalia kuvailisin myös ehkä ennemmin keltaiseksi kuin vihreäksi linssiksi - ne ovat siis puolitettuja paahdettuja kikherneitä. Muuten resepti vaikuttaa melko intialaisvaikutteiselta - dal keitetään tosiaan aina kurkumavedessä. <br /><br />Leipäset näyttävät ainakin kuvissa herkullisilta. Tällä reseptillä naanit onnistuvat aina: <br />http://annagaram.vuodatus.net/blog/1546914<br /><br />Hienoa, että olet uskaltautunut kokkaamaan jotakin näinkin intialaista!Anahttp://annagaram.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-31714752606048940362012-03-04T14:10:49.123+02:002012-03-04T14:10:49.123+02:00Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.Anoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-85478166980702805382012-03-03T23:55:13.109+02:002012-03-03T23:55:13.109+02:00Taas uusi linssisoppa mulle kokeiltavaksi, mä mein...Taas uusi linssisoppa mulle kokeiltavaksi, mä meinaan rakastan linssejä! Ja tuo sinun baltisi on todella kaunis.Annahttps://www.blogger.com/profile/12424181484072518284noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-32114915130583116452012-03-03T21:44:20.914+02:002012-03-03T21:44:20.914+02:00AINA piti olla tuo lihavoitu sanaAINA piti olla tuo lihavoitu sanaNannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-39877322801020183312012-03-03T21:43:44.610+02:002012-03-03T21:43:44.610+02:00Jonna: Kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. M...Jonna: Kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Mutta intialainen (puhutaan nyt vaikka tällä yleisnimikkeellä), kun se ei tokikn IN oo tulista, niin musta tuntuu, että saattaa joskus joku joka harvemmin syö lihatonta ruokaa pettyä tälläisen keiton, todella pehmeään ja hienovaraiseen makumaailmaan. Kyllähän mäkin vähän juksasin ittiäni kun piti saada tokana päivänä jo tuallaisia vahvan makuisia korianteri-valkosipulileipiä mukaan. Toisaalta, tässä ne muodosti paremmanyhtälön kun jos olisi ollut joku tulinen vindaloo vaikka.Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-68264277520203241822012-03-03T19:29:35.913+02:002012-03-03T19:29:35.913+02:00Haluaisin olla paljon monipuolisempi kasvisruokien...Haluaisin olla paljon monipuolisempi kasvisruokien kokkaaja, tällä voisi varmaan aloittaa harjoittelun, vaikka et nyt suorastaan tätä ylistänyt. Onko kuitenkin kokeilemisen arvoinen?Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-87547002752980147912012-03-03T14:00:45.710+02:002012-03-03T14:00:45.710+02:00Ankerias Vipunen: Tuli kyllä. Se on ollut ruokailu...Ankerias Vipunen: Tuli kyllä. Se on ollut ruokailullisesti yksi antoisimmista reissuista. Ja niin hullulta kun se ehkä kuulostaakin, siellä sain ensi kosketuksen esim. korealaiseen ruokaan.<br /><br />Kaikki muu oli siellä hyvää paitsi ehkä länsimainen ruoka. Erityisen ihanaa oli myös ateriat kotona kun vanhempieni apulainen Shadona valmisti paikallista ruokaa. Tai iskän grillaamat torilta haetut tuoreet äyriäiset...kerrankin ei ollut hinnasta kiinni!<br /><br />Jokihaka: Kiitos. Varmaan tunnistatkin, että astia on balti eli juuri se kokkausastia, josta useat ruuat tuolla suunnalla saavat nimensä. Eli ei todellakaan tarkoitettu keitolle, mutta ehkäs itä ei kaikki tiedä ;). Baltini on Bangladeshista, tuollainen kuparinen minibalti, ehdottomasti kaunein omistamistani. Loput on sellaisia "valualumiinisia" erikokoisia, mutta kivoja kattauksessa esim. intialaista kokatessa.Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-19310167153458336782012-03-03T13:27:20.387+02:002012-03-03T13:27:20.387+02:00Herkulliset kuvat leipäreseptin puutteista huolima...Herkulliset kuvat leipäreseptin puutteista huolimatta! <br />Onko keittoastia jostain matkoilta vai löysitkö ihan Suomesta?Jokihaka Kokkaahttps://www.blogger.com/profile/17141096288138615640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-59558930755564930962012-03-03T09:55:36.843+02:002012-03-03T09:55:36.843+02:00Joo, hauska tuo Viini-lehden resepti. Maitoakin pe...Joo, hauska tuo Viini-lehden resepti. Maitoakin peräti 4 tl! Dal on herkun näköinen. Tuli varmaan kaikki kivat Bangladeshin reissun muistot mieleen, kun tuota söi.Ankerias Vipunenhttps://www.blogger.com/profile/03682012761367582918noreply@blogger.com