tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post5450670302741704162..comments2024-03-28T08:18:10.925+02:00Comments on Kaikki äitini reseptit: Hirssituorepuuro Ruokaverstas-brunssiltaNannahttp://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-43938547941920642172015-11-24T21:02:40.951+02:002015-11-24T21:02:40.951+02:00No totta vie! Taitaa olla samanlaiset juuret kun N...No totta vie! Taitaa olla samanlaiset juuret kun Nyhtöpossullakin, jota on valmistettu AINA eikä vaan viimeiset 5 vuotta kuten vois luulla maailmaa seuranneena.<br />En toki vanno, ettei meilläkin olis joskus 70-luvulla Sveitsissä Bircher Muesliä syötetty, mutta ei kyllä oo muistikuvaa.<br /><br />Mulle nämä "raakaravintokuviot" ovat vähän uusia ja ihmeellisiä, ensimmäinen raakakakkukin on tekemättä. No onpa vielä kaikkea edes!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-3194787602884887752015-11-24T17:50:25.836+02:002015-11-24T17:50:25.836+02:00Juuttaanpoo! Meillon syöty tuorpuuroa jo 60-luvull...Juuttaanpoo! Meillon syöty tuorpuuroa jo 60-luvulla, on oltu edistyksellisiä. Ei kyllä hirssistä mitään tiedetty, jogurttikin oli hapanta ja kallista, mut ihan kauraryynejä liotettiin maidossa tai piimässä yön yli, ja hyvää oli. Vieläkin syön joskus kaurahiutaleita ja jogurttia tai rahkaa aamuisin, tosin ihan pikaversiona, ilman yön yli seisotusta. Sun kälyshttp://muistinieioleennallaan.comnoreply@blogger.com