tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post4187157192043386772..comments2024-03-28T10:24:47.693+02:00Comments on Kaikki äitini reseptit: Ruusuinen lounasNannahttp://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-87775356222113555182017-01-15T23:17:38.400+02:002017-01-15T23:17:38.400+02:00Glorian Ruoka&Viinissä oli paahdettuja ruusuka...Glorian Ruoka&Viinissä oli paahdettuja ruusukaaleja kanss. Niissä oli vielä sitruunankuorta ja valkosipulia, hyvää! Ja tein muuten sun äyriäiskeittoreseptistä kastikeversion (ku mun on niin vaikee seurata reseptejä orjallisesti): keitin kasaan valkkari-katkisliemen melkeen puoleen määrään, lisäsin vaan puolikkaan tomaattimurskapurkin ja keitin pastaa lisäks. Tuli hyvää kun syveni siinä kasaankeitettäessä sen liemen maku!Fru Fhttps://www.blogger.com/profile/14465006258949296469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-20011545484006897582012-10-02T16:00:14.121+03:002012-10-02T16:00:14.121+03:00Löysin tänne juuri hakukoneen voimalla kun mietin ...Löysin tänne juuri hakukoneen voimalla kun mietin mitä tekisin rasialliselle ruusukaaleja jotka olivat päätyneet jääkaappiimme. Nauratti tuo lähtötilanne, päädyin eilen mässyttämään leipää aamusta iltaan ja nyt vannoin ja vakuutin että sama ei tapahdu tänään. Onneksi kaalit päätyivät uunin kautta salaattipedille lohen kanssa, ihan lyömätön yhdistelmä! Kiitos ohjeesta, ruusukaalit joutavat jatkossakin uuniin. Satu VWhttp://www.rantapallo.fi/destinationunknown/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-76371321230561319572012-01-29T22:34:16.972+02:002012-01-29T22:34:16.972+02:00Jonna ja Tusla: Mäkin komppaan teitä.
Luimupupu.:...Jonna ja Tusla: Mäkin komppaan teitä.<br /><br />Luimupupu.: Vitamiinien , värin, rakenteen ja maun säilyvyys ihan vilkkuu silmissä. Miksi tuo höyryttäminen on käytössä mulla aivan liian harvoin. Ehkä kun mulla ei oo tuota nakkendaaliritilää... siis ihmisellä jolla on yhtä sun toista keittiötavaraa. (paitsi elderskiver-pannu, vai mikä se nyt oli...)<br /><br />MM: Pannulle voita, hunajaa ja ruusukaalta. Ei tod. huono!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-70082697788610037242012-01-29T21:32:06.250+02:002012-01-29T21:32:06.250+02:00No joo, ruusukaali on sellanen tosiaan että se saa...No joo, ruusukaali on sellanen tosiaan että se saattaa sinne jääkaapin perukoille jumittua. Kyllä se toimii noin ihan varmasti ja sitten muistaakseni jotenkin lorauksen hunajaa kanssa tehtynä uunissa tai pannulla.... puhunkohan omiani, joskus kuitenkin kokki-sukulainen laittoi mökillä jotenin hyvin sitä ;)Mausteinen Mantelihttps://www.blogger.com/profile/15965975680603809793noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-20060734134078142142012-01-28T18:26:23.277+02:002012-01-28T18:26:23.277+02:00Höyrytys on toinen kätevä tapa välttää vetisiä ja ...Höyrytys on toinen kätevä tapa välttää vetisiä ja värittömiä kasviksia. Se sopii ainakin parsalle, kukka- ja parsakaalille, pavuille, potuille, porkkanoille ja niille ruusukaaleille. Tarvitaan vain "lapsuudesta tuttu nakkien lämmittämisritilä" ja kattila.luimupupuhttp://luimupupu.wordpress.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-60416948462434353772012-01-27T22:16:54.214+02:002012-01-27T22:16:54.214+02:00Komppaan Jonnaa, kunnon nuketus sopii aika monelle...Komppaan Jonnaa, kunnon nuketus sopii aika monelle jutulle. Viime keväänä ihastuin uunipaahdettuun parsaan. Maut tiivistyy ihanasti.<br /><br />Mäkin muuten söin uuniruusukaalia alkuviikolla. Ropsautin päälle vielä vähän parmesaaniraastetta. Ei pöllömpää.Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-71719363028195290772012-01-27T20:50:31.631+02:002012-01-27T20:50:31.631+02:00Minusta kaikkea voi paahtaa, ja useimmat asiat par...Minusta kaikkea voi paahtaa, ja useimmat asiat paranee paahdettaessa eli ans paahtaa vaan.Jonnahttp://www.suolaajahunajaa.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-84690354548046257972012-01-27T17:32:13.201+02:002012-01-27T17:32:13.201+02:00Juu, Kattoin kans että Fannis ja Kanelis oli tehty...Juu, Kattoin kans että Fannis ja Kanelis oli tehty kanssa.Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-66130841735732075882012-01-27T16:07:39.775+02:002012-01-27T16:07:39.775+02:00Kylläpäs on taas kovasti uunitettua ruusukaalta li...Kylläpäs on taas kovasti uunitettua ruusukaalta liikkeellä! Jos näitä lähikaupan tiskistä tänään löytyy niin tiedän mitä syön huomenna!LiisaMaallahttp://www.lily.fi/palsta/kivistossanoreply@blogger.com