tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post3073246846429440260..comments2024-03-13T17:44:37.908+02:00Comments on Kaikki äitini reseptit: Mustajuurikeitto -älä tee näin!Nannahttp://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-84062473573052085722012-03-23T15:28:33.713+02:002012-03-23T15:28:33.713+02:00Mitäs mä en oo vastaillu tänne lainkaan? Jos multa...Mitäs mä en oo vastaillu tänne lainkaan? Jos multa välillä jää vastaamatta, niin ei ole tarkoitus pitää kenenkään kommentteja vähäpätöisimpänä kun toisten. Ihana saada kommentteja ylipäätään! (paitsi se yksi ainoa kerran jossa luki Haista v....!)<br />Mutta sallinette nyt tälläisen yhteisvastauksen, että kiitos kun jaksoitte kommentoida. Ootte ihania!Nannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-60119074589595386832012-03-23T14:34:01.798+02:002012-03-23T14:34:01.798+02:00Hyvvää oli soppa kun jätti olusen pois. Kiitos :)Hyvvää oli soppa kun jätti olusen pois. Kiitos :)Tuijahttps://www.blogger.com/profile/08588505698711083994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-19471015592960716142011-10-22T10:27:12.249+03:002011-10-22T10:27:12.249+03:00:) ihana Angy Birds ja kakku juttu. Mustajuuresta ...:) ihana Angy Birds ja kakku juttu. Mustajuuresta en tiedä, mutta näytti hyvältä. Ulkonäkö ennenkaikkea :)Sirpahttps://www.blogger.com/profile/10775954214377386959noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-85599563251168473132011-10-21T22:56:17.086+03:002011-10-21T22:56:17.086+03:00Hahaha, kiitos piristävän rehellisestä ruokapostau...Hahaha, kiitos piristävän rehellisestä ruokapostauksesta. :DKaisa Palomäkihttps://www.blogger.com/profile/08134364510615430257noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-1487045837113956982011-10-21T15:27:15.380+03:002011-10-21T15:27:15.380+03:00Upean näköiset juuret. Omani ovat vielä nostamatta...Upean näköiset juuret. Omani ovat vielä nostamatta, täytyy kurkata missä kunnossa ovat ja sittene hkä keitellä niistä soppaa ilman olutta :)Satuhttps://www.blogger.com/profile/13650699226762880452noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-68474543739570220222011-10-20T09:41:03.205+03:002011-10-20T09:41:03.205+03:00Olisikohan tuossa alkuperäisessä ohjeessa virhe, p...Olisikohan tuossa alkuperäisessä ohjeessa virhe, puoli litraa olutta kuulostaa isolle määrälle, puoli desiä olisi jotenkin parempi? Jää kyllää ehkä testaamatta myös tuon maa-artisokan kanssa...<br />HIenoa että laitoit blogiin tällaisen epäonnisenkin tuotoksen!<br />Ollapa oma kasvimaa... <br />Kiitos taasen kehuistasi blogissani :)Heleenhttp://heleen.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-69498915133469679302011-10-19T22:11:57.732+03:002011-10-19T22:11:57.732+03:00Mä kasvatin kans yks kesä mustajuuria ja se niiden...Mä kasvatin kans yks kesä mustajuuria ja se niiden ylösrepiminen oli juurikin kuvaamasi kaltainen prosessi... Ne tehtiin keitoksi ja kuoriminen oli muunte kanssa aika episodi. Niistä irtosi jotain tahmeaa möhnää käsiin, saman tyyppistä kuin mitä tulee voikukasta.<br />Mutta siitä keitosta tuli hyvä, ei alkkohoolia! :)<br /><br />Mutta hei, tekevälle sattuu! Ja se sun kakku on hieno, usko pois.Tuslahttps://www.blogger.com/profile/04587405902743746542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-56853254625999332052011-10-19T21:43:48.732+03:002011-10-19T21:43:48.732+03:00Rva Patalinnun keitto vaikuttaa hyvältä.
http://pa...Rva Patalinnun keitto vaikuttaa hyvältä.<br />http://patalintu.blogspot.com/2009/12/mustajuurta-valkeana-keittona.htmlNannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-78609519137103341042011-10-19T19:07:48.116+03:002011-10-19T19:07:48.116+03:00Voi harmi, olis kyllä ottanut muakin päähän. Me ol...Voi harmi, olis kyllä ottanut muakin päähän. Me ollaan pari kertaa tehty blogista löytyvällä ohjeella mustajuurikeittoa ja se on ollut ihanaa. Eipä ollut olutta eikä muutakaan alko-pitoista. Pysynee jatkossakin sellaisena.Petra / Patalintuhttps://www.blogger.com/profile/02062871234935264182noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-457920913406595492011-10-19T10:06:33.767+03:002011-10-19T10:06:33.767+03:00S&H:Hyviä keittoja; mustajuuri on herkullista!...S&H:Hyviä keittoja; mustajuuri on herkullista!<br /><br />Ahmija: Kiitos vinkeistä! Sun blogis olikin yks syy miksi tartuin olutpulloon...No tässä taas huomataan, ettei kaikki ole niin yksinkertaista, miltä toisen tekemänä näyttää. Mutta siis monia herkulliselta kuulostavia olutkokkailuja sinulta löytyy. <br />Multa vaan tämä yks epäonninen.<br />Koittaiskohan seuraavaksi vaikka ostereita olutliemessä? ;DNannahttps://www.blogger.com/profile/03549982939049277474noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-87312714135222372702011-10-19T08:42:34.296+03:002011-10-19T08:42:34.296+03:00Justiin pilasin yhden kermakastikkeen väärällä olu...Justiin pilasin yhden kermakastikkeen väärällä oluella. Sitä katkeruutta voi yrittää välttää valitsemalla pullon, jonka kyljessä lukeva EBU (=European Bittering Units, eli oluen katkeroainepitoisuus) on mahdollisimman pieni (Esim. vahvasti humaloidussa Indian Pale Alessa se voi olla niinkin suuri kuin 60, kun taas noissa suomalaisissa saunakalja-lagereissa se on monesti vaan 15 pintaan.. Ja jos pullossa ei lue, voi yrittää googlettaa..)<br /><br />Esim. Hoegaarden (witbier) saattais vähän sitrusmaisena toimia paremmin kun tuo pikkasen vahvemmin humaloitu, pikkasen banaanisempi weissbier. Ehkä. Kantsii ehkä kuitenkin jatkaa testailua jollain vähemmän arvokkaalla aineella kuin mustajuurella:)Liisahttps://www.blogger.com/profile/05467096133365792355noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4552202216730951471.post-79080885947032620982011-10-19T07:56:55.309+03:002011-10-19T07:56:55.309+03:00No voih. Ostin juuri viikonloppuna nipun mustajuur...No voih. Ostin juuri viikonloppuna nipun mustajuuria - joiden ylöskiskojaa arvostan nyt entistä enemmän. Ja en, en tule lisäämään keittoon olutta ;-), tämän jutun perusteella.Anonymousnoreply@blogger.com